Μόνο για τον φετινό ΕΝΦΙΑ οι νέες αντικειμενικές αξίες

Μόνο για τον ΕΝΦΙΑ του 2018 θα ισχύσουν οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, όπως διευκρίνισε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Αντίθετα, όπως έσπευσε να προσθέσει, για τις υπόλοιπες φορολογίες -φόροι μεταβίβασης, δωρεών, γονικών παροχών κ.λπ.- θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι παλαιές αντικειμενικές τιμές.

Η κ. Παπανάτσιου, η οποία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», υπογράμμισε επιπλέον ότι οι νέες αντικειμενικές αξίες θα αρχίσουν να ισχύουν καθολικά και για όλες τις φορολογίες από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ESM για μείωση καθαρής αξίας χρέους κατά 52,5%

Μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους περιλαμβάνει έγγραφο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), το οποίο επικαλείται η εφημερίδα Wall Street Journal. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, το οποίο καταρτίστηκε τον Αύγουστο του 2015, η ελάφρυνση του χρέους θα μπορούσε οδηγήσει σε μείωση της καθαρής του αξίας κατά 52,5%. Ο τρόπος αναδιάρθρωσης[…]

Περισσότερα »

Υψηλότατο πρωτογενές πλεόνασμα της τάξεως του 4% του ΑΕΠ αναμένεται για το 2016, σύμφωνα με πληροφορίες, το οποίο θα ανακοινώσει την μεθεπόμενη Παρασκευή 21 Απριλίου η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Μετά είναι η σειρά της Eurostat να προβεί σε επισημοποίησή του, σε μια συγκυρία κατά την οποία οι διαβουλεύσεις στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *