Μώραλης: Αισιόδοξα μηνύματα από τις εορταστικές εκδηλώσεις των Βρεφ. Σταθμών

Μέσα από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα, καθώς και θεατρικά σκετς, τα παιδιά του 25ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, έστειλαν μηνύματα  αγάπης και αλληλεγγύης, με την ξεχωριστή παιδική παράσταση «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι», που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σταθμού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι είναι χαρά για τον ίδιο να παρακολουθεί τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς τα παιδιά παρουσιάζουν όμορφες παραστάσεις περνώντας αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ο κ. Μώραλης  συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα  Χαραλαμπία Ζηλάκου, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών Ειρήνη Βασίλαινα  και όσους εργάζονται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την προσπάθεια που καταβάλλουν,  ώστε  τα παιδιά να περνούν  τις ώρες τους στους σταθμούς όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  υπογράμμισε  ότι ο δήμος, παρά τα προβλήματα, δουλεύει συστηματικά κι έχει θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι στο πλάνο του δήμου είναι να δημιουργηθούν τα επόμενα τρία χρόνια,  δύο με τρεις σύγχρονοι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στην πόλη μας.

Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Στη συνέχεια,  συνεχάρη τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών Ειρήνη Βασίλαινα, την Προϊσταμένη του Σταθμού, όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της  Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Χαραλαμπία  Ζηλάκου προσέφεραν στα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Να σημειωθεί, ότι χθες Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 17ου Βρεφονηπιακού Σταθμού με θέμα «Ψάχνω το παραμύθι μου», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ την Τετάρτη

Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ  Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου. Ενημέρωση Προέδρου. Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με τη δράση της ΚΕΔΕ με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Εισηγητής:    κ. Π. Ζυγούρης, Νομικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ Πρόταση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *