Μώραλης: Διαρκής η σχέση με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά

Στην  αποκριάτικη γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά  «Ο Καλός Ποιμήν», παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σε δήλωσή του, τόνισε πως η  αποκριάτικη γιορτή είναι μια ακόμη όμορφη  πρωτοβουλία του Καλού Ποιμένα, λέγοντας πως χαίρεται που βλέπει τα παιδιά να χαμογελούν και να ζουν όμορφες στιγμές.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα αναπτύξαμε μια στενή και διαρκή σχέση με την  Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά και προσπαθούμε με όσα  μέσα διαθέτουμε, να είμαστε κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά μας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Στη συνέχεια,  επεσήμανε πως ο  Καλός Ποιμένας είναι μια σημαντική δομή της πόλης, που επιτελεί εξαιρετικό κοινωνικό έργο.

Κλείνοντας ο κ. Μώραλης ανέφερε:  «Όταν βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών, χαμογελάμε κι εμείς. Ως Δημοτική Αρχή,  θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα και κοινωνικές δομές της πόλης μας».

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» Αγγελική Κουζούμη, δήλωσε:

«Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, «ο Kαλός Ποιμήν». Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Μώραλη, γιατί είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζει την προσπάθειά μας και έχει αγκαλιάσει με αγάπη τα παιδιά στον Καλό Ποιμένα» τόνισε η κα Κουζούμη, η οποία τέλος ευχαρίστησε τον κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα και  τα εδέσματα για την αποκριάτικη εκδήλωση.

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν επίσης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας και Αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα Τουμαζάτου και η Εντεταλμένη Δηµοτική Σύµβουλος Δηµοτικής Αστυνοµίας κα Κυριακή Μπουρδάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η περιφέρεια Αττικής τιμά τους Συμιακούς σφουγγαράδες

Υπεγράφη, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη που αφορά στη διενέργεια καλλιτεχνικού διαγωνισμού για την ανέγερση

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *