Μώραλης: Ενδέχεται αδελφοποίηση του Πειραιά με την πόλη του Παναμά

Tη νέα Πρέσβειρα του Παναμά  στην Ελλάδα Julie Lymberopulos, υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Στο πλαίσιο της πρώτης εθιμοτυπικής συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη και η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι  στη συνάντηση με την κα Lymberopulos συζήτησαν το ενδεχόμενο αδελφοποίησης  του Πειραιά με την πόλη του Παναμά, καθώς και  κοινές δράσεις.

Ο κ. Μώραλης εξέφρασε  την ικανοποίησή του που η Πρεσβεία του Παναμά έχει  έδρα τον Πειραιά, σημειώνοντας : «ο Παναμάς είναι μια πόλη – λιμάνι και μια χώρα που έχει άμεση σχέση  με την ελληνική ναυτιλία, επειδή  έχει ένα πολύ ευνοϊκό νηολόγιο. Υπάρχουν τομείς που μπορούμε να αναπτύξουμε δράσεις από κοινού και ειδικά όταν η Πρεσβεία βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο γίνεται ακόμη πιο άμεση και συχνή η επικοινωνία».

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών για τους ΟΤΑ

Το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ εισάγεται σήμερα Τετάρτη προς συζήτηση και επεξεργασία στην Ολομέλεια της Βουλής. Πρόκειται για το πρώτο από πέντε συνολικά νομοσχέδια που η κυβέρνηση προωθεί την ψήφισή τους πριν από την ολιγοήμερη διακοπή των εργασιών της Βουλής, λόγω θέρους. Θα ακολουθήσουν, τις επόμενες ημέρες στην Ολομέλεια τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *