Μώραλης: Ο Κώστας Κατσαφάδος άριστος γνώστης των θεμάτων του Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα (14/1) με τον νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο στο Υπουργείο.

Οι κ.κ. Μώραλης και Κατσαφάδος συζήτησαν μια σειρά θεμάτων του Δήμου Πειραιά, τα οποία άπτονται και των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε σχετικά:

«Συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική πρώτη συζήτηση σε θεσμικό επίπεδο,  για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Κώστας Κατσαφάδος είναι άριστος γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο καθώς υπηρετεί την πόλη από τη θέση του Βουλευτή τα τελευταία 8 χρόνια και με δεδομένο ότι στο χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε, περιλαμβάνονται σημαντικά ζητήματα του Δήμου τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μεγάλο λιμάνι της χώρας, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία που είχαμε, προς όφελος της πόλης και των Πειραιωτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψήφισμα για το θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου, Χρήστου Βουγιουκλάκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά πληροφορούμενο τον θάνατο του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου Βουγιουκλάκη Χρήστου, συνέρχεται εκτάκτως σήμερα 1/12/14 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Το Δ.Σ. εκτιμώντας την προσφορά του στην πόλη του Πειραιά επί σειρά ετών ως Δημοτικού Συμβούλου, αποφασίζει[…]

Περισσότερα »

Κοινόχρηστος χώρος «εκτόνωσης» δεσποζοµένων σκύλων στον Πειραιά

Σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Πειραιά, εγκρίθηκε ως κοινόχρηστος χώρο «εκτόνωσης» δεσποζοµένων σκύλων, στη Β΄ ∆ηµοτική Κοινότητα, το Πάρκο της Καστέλλας επί των οδών Καραγιώργη Σερβίας & Αλεξ. Παπαναστασίου (1η Είσοδο στα Βοτσαλάκια). Πηγή: koinoniki.gr

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *