Μώραλης: Ρεαλιστικός ο προϋπολογισμός του Δ. Πειραιά για το 2020

Με αφορμή την έγκριση  του προϋπολογισμού του Δήμου Πειραιά για το 2020 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λάβαμε με ικανοποίηση σήμερα, εγκεκριμένο τον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιά για το έτος 2020 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει την άρτια και αποτελεσματική δουλειά του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Έχω ξαναπεί πως ο προϋπολογισμός αποτελεί το βασικότερο εργαλείο διοίκησης, απαραίτητο για την καθημερινή λειτουργία, αλλά και για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος του Δήμου. Πρόκειται για έναν  ρεαλιστικό προϋπολογισμό, συμβατό με τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για την κατάρτιση του προϋπολογισμού. Ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση του προϋπολογισμού, με στόχο έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευεργετικές ρυθμίσεις για οφειλές ιδιοκτητών ακινήτων προς τους δήμους

Για τις δηλώσεις των κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, προκειμένου να υπάρξει απαλλαγή από καταβολή δημοτικών τελών, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί οριστική λύση στο θέμα

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *