Μώραλης: Ρεαλιστικός ο προϋπολογισμός του Δ. Πειραιά για το 2020

Με αφορμή την έγκριση  του προϋπολογισμού του Δήμου Πειραιά για το 2020 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λάβαμε με ικανοποίηση σήμερα, εγκεκριμένο τον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιά για το έτος 2020 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει την άρτια και αποτελεσματική δουλειά του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Έχω ξαναπεί πως ο προϋπολογισμός αποτελεί το βασικότερο εργαλείο διοίκησης, απαραίτητο για την καθημερινή λειτουργία, αλλά και για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος του Δήμου. Πρόκειται για έναν  ρεαλιστικό προϋπολογισμό, συμβατό με τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για την κατάρτιση του προϋπολογισμού. Ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση του προϋπολογισμού, με στόχο έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πακέτο» παροχών στους εργαζόμενους των δήμων με νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών

Παροχές σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στους δήμους, ακόμη και αύξηση αποδοχών μέσω επιδομάτων, υπερωριών ή προβλέψεων για έξοδα κίνησης προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το νομοσχέδιο «κλειδώνει» με συγκεκριμένες διατάξεις όχι μόνο[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Σύμβαση με την Περιφέρεια για την αναβάθμιση του «Θεμιστoκλείου»

Δρομολογείται η έναρξη των εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού «Θεμιστόκλειου» Σταδίου μετά από την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Πειραιά. Όπως υπογράμμισε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης για τα έργα, που είναι προϋπολογισμού 1.373.721 ευρώ,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *