Μώραλης: Στόχος μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά

Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης μας, με στόχο  την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από την υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποίησαν, αυτές τις ημέρες, εργασίες καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Πειραϊκής, σε δύο πάρκα επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, καθώς και στο Δημοτικό Κοιμητήριο «Η Ανάσταση».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι καθημερινά υλοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, επισημαίνοντας:

«Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός, καθώς και να βελτιώνουμε τους δημοτικούς χώρους. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι πέραν της αποκομιδής των απορριμμάτων  και της τακτικής και συστηματικής οδοσάρωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης, πραγματοποιούνται καθημερινά επιπλέον δράσεις για να είναι η πόλη μας όσο γίνεται πιο  καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές. Κλείνοντας, ο  κ. Ρέππας επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόρης Καψοκόλης, σε δήλωσή του, σημείωσε: «Σήμερα, στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως πραγματοποιήσαμε μια συντονισμένη επιχείρηση με τη Διεύθυνση Καθαριότητας για τον καλλωπισμό και τον καθαρισμό του κοιμητηρίου μας. Καθημερινά προσπαθούμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο την καθαριότητα στο κοιμητήριο και τέτοιες οργανωμένες ενέργειες θα συνεχίσουν να γίνονται στο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Επανήλθαν στο προσκήνιο τα σενάρια για τη δημιουργία πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα καθώς η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, σε πρόσφατο δημοσίευμα της αναφέρεται εκτενώς στο συγκεκριμένο πλάνο, σημειώνοντας ότι αναζητείται ο επενδυτής που θα υλοποιήσει το μεγαλεπίβολο αυτό σχέδιο. Παίρνοντας θέση ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας[…]

Περισσότερα »

Δημήτρης Μπελετσιωτης: Ενας εκπαιδευτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με προτεραιότητα στον άνθρωπο ένας μπαρουτοκαπνισμενος παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Μπελετσιωτης ,δίνει τον τόνο στη μάχη των εκλογών και συντάσσεται με τον δήμαρχο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης τον Γρ.Κωνσταντελλο. Ο Μπελετσιωτης προσδίδει κύρος στην παράταξη μάχης του επιτυχημένου δημάρχου και με μετριοπάθεια και ασίγαστο πάθος νοιάζεται για τα βελτιστα της κοινωνίας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *