Μώραλης: Συνεχίζουμε την καλή συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα Τρίτη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο,  ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, αρχιπλοίαρχο Λ. Σ. Γιώργο Σκανδάλη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, με τον οποίο συζήτησαν για τη λειτουργία του λιμανιού, το οποίο, όπως ανέφερε είναι αλληλένδετο με την πόλη μας, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν στον Πειραιά.

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης σημείωσε ότι ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει την καλή συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕBEΠ

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Με παρουσία σύσσωμων των προέδρων των εμπορικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, του Μητροπολίτη της πόλης Σεβασμιότατο κ.κ. Σεραφείμ αλλά και σημαντικών πολιτικών προσώπων, έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο μέγαρο του ΕΒΕΠ. Η εκδήλωση[…]

Περισσότερα »

Πανελλαδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από την Κ.Ε.Δ.Ε.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της ΚΕΔΕ, διοργανώνεται φέτος ο δεύτερος κύκλος ημερίδων  με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Ο φετινός κύκλος, που περιλαμβάνει επτά ημερίδες, ξεκινά την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, από τα Γιάννενα και ολοκληρώνεται το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *