Μώραλης: Συνεργασία με την ισπανική πρεσβεία για τις “Ημέρες Θάλασσας”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα Enrique Viguera Rubio και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ηλίας Σαλπέας.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως  πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση με  τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα Enrique Viguera Rubio, προσθέτοντας:

«Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας για την πόλη μας.  Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Ισπανό Πρέσβη για μια σειρά θεμάτων, όπως  συνεργασία με την Πρεσβεία σε δράσεις όπως στις «Ημέρες Θάλασσας» και σε άλλες δράσεις που σχεδιάζουμε για την επόμενη χρονιά».

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάμψη από κούπες στη βράβευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ελαμπε το φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το μεσημέρι της Τετάρτης από τις 18 Κούπες που κατέκτησαν πέρσι, εντός κι εκτός συνόρων, οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τις οποίες βράβευσε το ΙΕΚ Αλφα. Την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης που έδωσε τα συγχαρητήριά του στους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *