Γ. Μώραλης: Θα συνεχίσουμε με επιμονή για να είναι η πόλη ακόμη πιο καθαρή

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας των κοινοχρήστων χώρων, την αισθητική και λειτουργική τους αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από την υπηρεσία Καθαριότητας πραγματοποίησαν σήμερα εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, στα Καμίνια. Καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία και τους γύρω δρόμους και προχώρησαν σε καθαρισμό και βάψιμο σε τοιχία, περιφράξεις, φανοστάτες και παγκάκια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι αυτού του είδους οι επιχειρήσεις καθαριότητας και εξωραϊσμού σε πλατείες, πάρκα και γειτονιές του Πειραιά, έχουν καθιερωθεί τους τελευταίους μήνες από τη δημοτική αρχή, καθώς τα αποτελέσματα για τη συνολική εικόνα της περιοχής είναι πολύ με θετικά.

Τόνισε ότι πρόκειται για στοχευμένες επιχειρήσεις που δεν αφορούν μόνο την καθαριότητα της περιοχής, αλλά τον συνολικό εξωραϊσμό της.

«Κάθε περιοχή, κάθε γειτονιά έχει διαφορετικές ανάγκες και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε παρόμοιες επιχειρήσεις σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της πόλης. Θα συνεχίσουμε με επιμονή να προσπαθούμε, προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο καθαρή», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε  ότι η επιχείρηση αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, μια κεντρική πλατεία των Καμινίων, επί της Αγίου Ελευθερίου, σε έναν εμπορικό δρόμο της περιοχής.

Υπογράμμισε, ότι στην υπηρεσία καθαριότητας υπάρχει σύστημα και πρόγραμμα πλέον και ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά και μετρήσιμα στην πόλη.  «Συνεχίζουμε τις εργασίες  με αμείωτους ρυθμούς, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαινιάστηκε ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον δήμο Κηφισιάς

Στο πλαίσιο της παροχής περισσότερων υπηρεσιών υγείας για τους ηλικιωμένους ο δήμος Κηφισιάς, προχώρησε στη λειτουργία μιας νέας δομής του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια, σε συνεργασία

Περισσότερα »

Φθινοπωρινοί μουσικοί περίπατοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πειραιά

Συνεχίζονται κι αυτήν την εβδομάδα,  οι φθινοπωρινοί μουσικοί περίπατοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πειραιά. Το πρόγραμμα είναι το εξής: Τρίτη 3/10 18:00  Νοσοκομείο «Μεταξά» Ακτή Θεμιστοκλέους (Α΄ Δημοτική Κοινότητα) Πέμπτη 5/10 18:00  Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ», Μαντώς Μαυρογένους 12, Καμίνια ( Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) Παρασκευή 6/10 18:00 Πλατεία Δωδεκανήσου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *