Μουσείο Μπενάκη: Διαδικτυακά το Bazaar Βιβλίων 2020

Διαδικτυακά εφέτος πραγματοποιείται το 7ο BAZAAR βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη και αποκλειστικά online στη διεύθυνση benaki.bazaar.org για μία εβδομάδα από τη Δευτέρα 4 έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.

Στο BAZAAR θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 θα διατίθενται με έκπτωση 10%.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό Πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Επίσης, με αφορμή το 7ο BAZAAR βιβλίων, το μουσείο οργανώνει στο instagram τον διαγωνισμό φωτογραφίας #BenakiBookChallenge.

Οι χρήστες του instagram καλούνται να εξερευνήσουν τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη, να επιλέξουν το βιβλίο που θα τους εμπνεύσει και να σκηνοθετήσουν τη δική τους φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στο instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum, θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31 Απριλίου 2019.

Ο νικητής /νικήτρια με την πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή μέλους του Μουσείου Μπενάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Το τραγούδι του μετανάστη” στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής τραγουδοποιίας, η μετανάστευση και η ξενιτιά ενέπνευσαν τoυς δημιουργούς όχι μόνο του δημοτικού τραγουδιού, αλλά και του ρεμπέτικου, του λαϊκού, του έντεχνου. Από αυτή την πλούσια και πικρή παρακαταθήκη αντλούν το υλικό τους οι δύο καταξιωμένοι και πολύ σπουδαίοι τραγουδιστές, ο Δημήτρης Μπάσης και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *