Μουσείο Μπενάκη: 7o BAZAAR βιβλίων online

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τον τελευταίο μήνα οδήγησαν το Μουσείο Μπενάκη να οργανώσει φέτος το έβδομο BAZAAR βιβλίων, αποκλειστικά online στη διεύθυνση bazaar.benaki.org για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 4 έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.

Στο εφετινό BAZAAR θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 θα διατίθενται με έκπτωση 10%.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Κανάλι Ένα 90,4

Απο τη Κατερίνα Παπαγεργίου… Ο γνωστός δημιουργός Γιάννης Ζουγανέλης, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής, συνθέτης, θα μιλήσει για την καριέρα του αλλά και για τη ζωή του κατα τη διάρκεια της αυριανής κυριακάτικης εκπομπής “Τριαντάφυλλα με μέλι” 12-2μμ. Λίγοι γνωρίζουν πως από την προσχολική του ηλικία ξεκίνησε το “ταξίδι” του στην βυζαντινή[…]

Περισσότερα »

Στην εκπομπή “ΚαλλίΠόλις” του Σαββάτου 6/4

Στο στούντιο του Καναλιού Ένα για την πρώτη εκπομπή του Απρίλη με τον αξιόλογο ηθοποιό Φίλιππο Ζαρφειάδη Filippos Zarfeiadis που μας μίλησε με ευαισθησία και ειλικρινές ενδιαφέρον για την παράσταση-καταγγελία 

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *