Μπελαβίλας: Γιατί δεν θα παραστούμε στα “εγκαίνια” της επέκτασης στο λιμάνι του Πειραιά

Τους λόγους για τους οποίους ο “Πειραιάς για Όλους” δεν θα παραστεί στα εγκαίνια της Νότιας Επέκτασης εξηγεί με δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Μπελαβίλας.

Απευθυνόμενος στην διοίκηση του ΟΛΠ, τονίζει πως “δεν θα παραστούμε στα εγκαίνια ενός μη αδειοδοτημένο έργου, της Νότιας Επέκτασης στο λιμάνι του Πειραιά. Ενός έργου όπου αλλού δηλώνετε ότι θα περιλαμβάνει 6, αλλού 4, και αλλού 2 θέσεις κρουαζιερόπλοιων για να μειώσετε τις αντιδράσεις, που στην πρόσκληση των εγκαινίων του περιλαμβάνει την εικόνα του Mall το οποίο δεν εγκρίθηκε από τις αρμόδιες αρχές και το οποίο δεν το θέλει κανείς στην πόλη μας, όπου δεν έχετε εξηγήσει πως θα χρησιμοποιήσετε την τοξική λάσπη του πυθμένα του λιμανιού στο εργοτάξιό του, πως δεν θα φορτώσετε εξοντωτικά την κυκλοφορία της πόλης με τον στόλο των τουριστικών λεωφορείων και την αέρια ρύπανση”.

Καταλήγοντας σημειώνει: “Όταν νομιμοποιήσετε το έργο και εξηγήσετε όλα αυτά, όπως σας το ζητούν οι παραλιμένιοι δήμοι και η κοινωνία, τότε ευχαρίστως να έλθουμε στα εγκαίνια. Ως τότε όμως έχουμε πολύ δρόμο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Ανακοίνωση για τους ψεκασμούς στα πεύκα

Την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι καθιερωμένοι ψεκασμοί όλων των πεύκων στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα του Bacillusthurigiensis.

Περισσότερα »

Διαμαρτυρία Nίκου Μπελαβίλα για την οδό Κανελλοπούλου στο Ν. Φάληρο

Την αντίθεσή του στην προοπτική ανοίγματος της αδιεξόδου Καννελοπούλου στην Πειραιώς, όπως ζητά βάσει ενός παλιού σχεδίου, ο νέος ιδιοκτήτης χώρου στην περιοχή που θέλει να κατασκευάσει mall, εκφράζει ο Ν.Μπελαβίλας.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *