Μ. Βορίδης: «Μόνο για ένα όνομα προέκυψαν ευθύνες. Για τον Αλέξη Τσίπρα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι», ανέφερε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια ο Μάκης Βορίδης, που είπε ότι για το περίφημο τρίγωνο της διαπλοκής, ουδένα όνομα προέκυψε για πολιτική παρέμβαση στη λήψη δανείου. «Μόνο ένα όνομα υπάρχει. Θα έρθει σε λίγο να καθίσει εδώ. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτός είναι ο οποίος εζήτησε παρανόμως να λάβει δάνειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα το ζήτησε εγγράφως», είπε ο Μάκης Βορίδης και τόνισε: «Εν τη αφελεία του, εγγράφως παρακινούσε σε παράβαση. Δηλαδή, για την ηθική αυτουργία, ούτε θα κουραστεί κανείς να την αποδείξει. Πάει τρένο»!

Ο Μάκης Βορίδης προκάλεσε τον κ. Φάμελλο να απαντήσει «αν θα πρέπει και η ΝΔ να κάνει για τα δάνεια της ό,τι και ο ΣΥΡΙΖΑ, που ως καθολικός διάδοχος της ελληνικής Αριστεράς πέτυχε και κούρεψε το δάνειο κατά 60%».

Ταυτόχρονα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για την off shore που συμμετέχει στην «Αυγή», διότι «υπάρχει ψηφισμένη διάταξη, σύμφωνα με την οποία αποτελεί παράνομη πράξη η συμμετοχή βουλευτή σε off shore».

«Γιατί έχετε εσείς off shore ρε παιδιά στην Αυγή; Ποιος είναι ο ανθρωπάκος που είναι από πίσω; Αυτός ο ιδιοκτήτης αυτής της ρημάδας της off shore ποιος είναι; Και έρχεται ο υπεύθυνος της Αυγής και λέει δεν γνωρίζει; Τι δεν γνωρίζει; Και άμα αυτός είναι βαρώνος ναρκωτικών και σας έχει βάλει λεφτά στο μετοχικό, δεν σας νοιάζει;» είπε ο Μάκης Βορίδης, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

M. Γλέζος: «Ούτε εγώ θα με ψήφιζα αν με πρότειναν για ΠτΔ»

Απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά από πρόταση της κυβέρνησης δίνει ο Μανώλης Γλέζος. Σε συνέντευξή του στη «Real News» απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και συμπλήρωσε: «Ακόμα κι αν αυτές οι φήμες ανταποκρίνται στην αλήθεια, πάλι ουδόλως θα κινδύνευε να εκτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι ούτε[…]

Περισσότερα »

Ο ΓΑΠ γιορτάζει (σήμερα)… του Αγίου Μνημονίου

 Δεν είναι φάρσα, ούτε χιούμορ. Είναι ένα περίεργο παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα στον Γιώργο Παπανδρέου που έχει γενέθλια σήμερα, ανήμερα του Αγίου Μνημονίου. Σαν σήμερα γιορτάζουμε τον Άγιο Μνημόνιο και σαν σήμερα έχει γενέθλια ο πρώην Πρωθυπουργός που η θητεία του στον πρωθυπουργικό θώκο συνδέθηκε με την υπογραφή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *