Ν. Δελαγραμμάτικας: Οραματίζομαι τον Πειραιά μία σύγχρονη πόλη

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Με ενδιαφέρει κάθε τομέας που έχω γνώση και αποδεδειγμένα γνωρίζω από αθλητισμό, παιδεία και πολιτισμό, δήλωσε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με τα κοινά, αναφέρθηκε στην 20ετή συμμετοχή του ως αιρετός στα διοικητικά συμβούλια αθλητικών σωματείων αλλά και στην θητεία του με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, οραματιζόμενος παράλληλα μια σύγχρονη πόλη όπου με αξιοποίηση κεφαλαίων, συνέργειες αλλά και με την υποστήριξη των δημοτών θ’ αλλάξει όψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Μανωλάκου: Συνεχίζουμε να συγκρουόμαστε με τα μεγάλα συμφέροντα

Στον Πειραιά συνοδευόμενη από συνεργάτες της άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Διαμάντω Μανωλάκου, η οποία σημείωσε ότι συνεχίζεται ο αγώνας του Συνδυασμού της για το μέλλον του Πειραιά αλλά και κατά του κεφαλαίου. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by[…]

Περισσότερα »

Το εξώφυλλο της Κοινωνικής (16/11/2016)

Με αποκλειστικό ρεπορταζ για τους κινδύνους στις υπόγειες διαβάσεις κοντά στο ΣΕΦ κυκλοφορεί το σημερινό φύλο της εφημερίδας Κοινωνική  Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Οι καλεσμένοι στην “καλλίΠόλις” του Σαββάτου 13/7… – 17 Ιουλίου 2019 Αυτό το Σάββατο (13/7) στην άκρως δροσερή “καλλίΠόλις” – 12[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *