Ν. Δελαγραμμάτικας: Οραματίζομαι τον Πειραιά μία σύγχρονη πόλη

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Με ενδιαφέρει κάθε τομέας που έχω γνώση και αποδεδειγμένα γνωρίζω από αθλητισμό, παιδεία και πολιτισμό, δήλωσε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με τα κοινά, αναφέρθηκε στην 20ετή συμμετοχή του ως αιρετός στα διοικητικά συμβούλια αθλητικών σωματείων αλλά και στην θητεία του με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, οραματιζόμενος παράλληλα μια σύγχρονη πόλη όπου με αξιοποίηση κεφαλαίων, συνέργειες αλλά και με την υποστήριξη των δημοτών θ’ αλλάξει όψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Πειραιάς πόλη – λιμάνι στο επίκεντρο της Ευρώπης”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απηύθυνε χαιρετισμό στο 12o Συνέδριο του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) 2015, με κεντρικό θέμα: «Χωρίς λιμάνια δεν έχουμε ενέργεια”, “Χωρίς ενέργεια δεν έχουμε λιμάνια». Στο συνέδριο συμμετείχε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός ΣύμβουλοςΤοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα[…]

Περισσότερα »

Επιχείρηση «σκούπα» Δήμου Πειραιά -ΕΛ.ΑΣ

Περισσότεροι από επτά τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν στον Πειραιά, σε μια ακόμη κοινή επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά και τη συμβολή εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου. Η συντονισμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε στην πλατείες Ιπποδαμείας και Οδησσού, στις οδούς Αλιπέδου και Κολοκοτρώνη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *