Ν. Φάληρο: Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά στις εργασίες ανάπλασης στην οδό Ειρήνης

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η ανάπλαση που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά στη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επέβλεψε  μαζί με τον Πρόεδρο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας (Νέο Φάληρο – Μικρολίμανο) Χαράλαμπο Λιακόσταυρο τα έργα, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια και παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, καινούργια ασφαλτικά στο οδόστρωμα, νέο φωτισμό led, νέους υπογειοποιημένους κάδους και πύκνωση φρεατίων.

Η  σημαντική αυτή παρέμβαση θα ολοκληρωθεί  έως τις 15 Μαΐου 2020.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του, ανέφερε πως ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών στην κεντρική λεωφόρο Ειρήνης, λέγοντας πως η εν λόγω ανάπλαση αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά  τόνισε πως με την ολοκλήρωση του έργου τον Μάιο, η λεωφόρος Ειρήνης θα είναι πιο λειτουργική και σύγχρονη, συμβάλλοντας στην  αστική αναβάθμιση του Νέου Φαλήρου.

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης  σημείωσε  πως η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα καθημερινότητας, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς της πόλης μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπερψηφίστηκαν οι θέσεις της ΚΕΔΕ στο Ετήσιο Τακτικό της Συνέδριο στα Ιωάννινα

Με μεγάλη πλειοψηφία, σε κλίμα συναίνεσης και σύνθεσης, υπερψηφίστηκαν οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις και προτάσεις της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού για τη μεταρρύθμιση στο κλείσιμο του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο ολοκλήρωσε το Σάββατο  2/12 τις εργασίες του στα Ιωάννινα. Με ισχυρή πλειοψηφία οι σύνεδροι υπερψήφισαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *