Ν. Κακλαμάνης: Το μεταναστευτικό μπορεί να γίνει οι «Πρέσπες» της ΝΔ

Καμπανάκι αναφορικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό κρούει ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο που έχει ξεκινήσει για την επίλυση του προβλήματος, τότε θα μετατραπεί σε «Πρέσπες» για την κυβέρνηση.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικό/προσφυγικό θα γίνουν οι Πρέσπες της ΝΔ», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής».

«Το θετικό είναι ότι έγινε το πρώτο βήμα με την ενοποίηση των 5 νόμων και η νομοθεσία για το άσυλο κλπ, τα αποτελέσματα για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα τα δούμε πριν από τον Μάρτιο. Το τι γίνεται στον Έβρο το γνωρίζουν τα αρμόδια υπουργεία. Ο Έβρος δεν μπορεί να φυλάσσεται παρά μόνο από τον στρατό, διότι μόνο αυτός ξέρεις και τα φανερά και τα κρυφά περάσματα.

Επίσης, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συστηματικά άφησε να καταρρεύσει ο φράχτης. Υπήρξε ανασταλτικός παράγον. Βοηθούσε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να φτιαχτεί, αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί» συμπλήρωσε.

 

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Τσίπρας θα συμμαχούσε ακόμη και με τον… διάβολο”

Της Λιάνας Γουγή… «Η Ελλάδα δεν έχει να φοβάται συνέπειες από μέρους της Τουρκίας για τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες, καθώς θα κινηθεί όπως επιτάσσει το εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο», επισήμανε μιλώντας στο «Κανάλι 1», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στις σχέσεις[…]

Περισσότερα »

Υποχρεωτική η ψήφος… Με φυλάκιση έως ένα έτος η αποχή

Με φυλάκιση από ένα μήνα έως ένα έτος τιμωρείται ο εκλογέας, που αδικαιολόγητα δεν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Γι’ αυτό όσοι δεν μπορέσουν να ψηφίσουν, θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε να έχουν στην κατοχή τους σχετικά έγγραφα ή στοιχεία, με τα οποία να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *