Ν. Μπελαβίλας: Η πεζοδρόμηση της Πειραϊκής ο «Μεγάλος Περίπατος» του Πειραιά

Στο σχέδιο για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας» αναφέρθηκε ο καθηγητής Πολεοδομίας του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους», Νίκος Μπελαβίλας μιλώντας στον Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά» στο Κανάλι Ένα 904.

Ο κ. Μπελαβίλας τόνισε μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί ανήθικο από πλευράς του, πολιτικά και επιστημονικά, να διαφωνήσει με αυτό το σχέδιο, δεδομένης της ιστορίας του, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά του για την αναγκαιότητα του έργου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπελαβίλας, το επόμενο διάστημα «θα δούμε και θα ακούσουμε τι θα συζητηθεί από τις παρατάξεις του Δήμου της Αθήνας, σε ότι αφορά τα οικονομικά και μπορεί να ασκηθεί πολύ σκληρή κριτική».

Επιπλέον, ο καθηγητής αναφέρθηκε και στο έργο πεζοδρόμησης της Πειραϊκής, το οποίο παρομοίασε με τον «Μεγάλο Περίπατο» της  πρωτεύουσας.

Όπως τόνισε ο κ. Μπελαβίλας,  καμιά από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης δεν διαφωνεί και σημείωσε στα θετικά την επικείμενη συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με την υπουργό πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *