Ν. Μπελαβίλας: Να ανακτήσει η πόλη την ιστορική σχέση της με το λιμάνι

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, και η Γενική Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ειρήνη Κλαμπατσέα, συναντήθηκαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Νίκο Μπελαβίλα και τους δημοτικούς συμβούλους Πειραιά, Βάνα Μελά και Δημήτρη Γκερλέ.

Συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το πρώτο λιμάνι της χώρας, τις δυνατότητες ανάπτυξής του, την προώθηση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Σταθάκης στάθηκε ιδιαίτερα «στην ανάδειξη της δυναμικής του λιμανιού και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ελληνική ναυτιλία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας τόσο της τοπικής όσο και της εθνικής οικονομίας».

Ο κ. Μπελαβίλας υπογράμμισε την ανάγκη «να ανακτήσει η πόλη την ιστορική σχέση της με το λιμάνι, την οποία έχει χάσει τα τελευταία χρόνια. Μια σχέση οικονομικής και κοινωνικής ανταπόδοσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μπάσκετ κατά του Bullying… «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #5»

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε, στην εκδήλωση -συνέντευξη τύπου, για τον φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των Βετεράνων

Περισσότερα »

Πειραιάς: Σε κέντρα φιλοξενίας ακόμη 200 πρόσφυγες

Στα κέντρα φιλοξενίας σε Λαύριο, Ριτσώνα και Γραμματικό αναμένεται να μεταφερθούν με πούλμαν από το λιμάνι του Πειραιά περίπου 200 πρόσφυγες, οι οποίοι λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας διανυκτέρευσαν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος». Σύμφωνα με εκτιμήσεις των λιμενικών, συνολικά 4.000 άτομα θα βρίσκονται στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ, μετά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *