Ν. Μπελαβίλας: Να ξαναδούμε τον Πειραιά από την αρχή

Στην εκπομπή του Attica TV «Δημοσκοπήσεις» βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας όπου παρουσίασε τις προτεραιότητες του για την πόλη.

«Πρέπει να ξαναδούμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί αυτή η πόλη είδε τους Ολυμπιακούς Αγώνες να περνούν και να μην αφήνουν τίποτε, γιατί περνούν εκατομμύρια ευρώ και δεν εισπράττει ούτε κοινωνικά ούτε οικονομικά» σημείωσε σχολιάζοντας πως «μετά την πρώτη περίοδο Λογοθέτη η οποία ήταν δημιουργική εναλλάσσονται στο δημαρχείο ανίκανοι δήμαρχοι».

“Δεν είχαμε καμία εισροή επενδύσεων στον Πειραιά”

Ο Νίκος Μπελαβίλας αναφερόμενος στις επενδύσεις που έχει ανάγκη η πόλη σχολίασε πως «ο Πειραιάς δηλώνεται ότι ανήκει με κάποιο τρόπο σε μια ομάδα ανθρώπων η οποία ξέρει να κάνει τα πράγματα καλά γιατί  έχει λεφτά και γιατί μπορεί επειδή έχει λεφτά να διοικήσει την πόλη. Αυτή η ομάδα περίμενε να έρθουν οι φωτισμένοι ελεήμονες ή οι φίλοι τους και δεν προκαλούν δυναμικές τέτοιες για να μπορέσουν να προκαλέσουν πραγματικά την εισροή επενδύσεων». Συμπλήρωσε πως δεν είχαμε καμία εισροή επενδύσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να αναπτυχθεί η Cosco και τον ρόλο που θα πρέπει να έχει ο Δήμος Πειραιάς αλλά και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την πόλη λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αναβίωση της αγοράς του Πειραιά

«Η αναβίωση της παραδοσιακής σχέσης της κεντρικής αγοράς του Πειραιά με τις τοπικές αγορές των δήμων του Πειραιά και των νησιών που υπήρχε από δύο αιώνες, είναι πολύ σημαντική» σημείωσε τονίζοντας και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η νέα Ιπποδάμειος αγορά.

«Άνθρωποι και της Νέας Δημοκρατίας, αν αποδέχονται να τελειώνουμε με αυτήν την κατάσταση να τελειώνουμε με την ολιγαρχία είναι καλοδεχούμενοι», τόνισε ερωτώμενος για το αν υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με πρόσωπα προερχόμενα από άλλους πολιτικούς χώρους.

Επανέλαβε πως και λόγω του Κλεισθένη η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να μπορεί να συνεργάζεται και με τις υπόλοιπες παρατάξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη για τα προβλήματα σε Σπέτσες και Σαλαμίνα

Στο πλαίσιο συνεργασίας των φορέων και λαμβάνοντας υπόψη η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των νησιών και της Τροιζηνίας, συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, προκειμένου να δοθεί λύση στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Σπέτσες όσο και η Σαλαμίνα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν πέραν όλων των άλλων κυρίως τα[…]

Περισσότερα »

Επτά αλλαγές στο Δημόσιο έως το τέλος του έτους προωθεί η κυβέρνηση

Την υλοποίηση επτά αλλαγών στο Δημόσιο προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έως το τέλος του έτους. Μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις που είχε ο Κυρ.Μητσοτάκης με την τρόικα, τέθηκε νέα ατζέντα για τις αλλαγές στο Δημόσιο, που δεν θα περιλαμβάνονται ποσοτικοί στόχοι, αλλά ποιοτικές παράμετροι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *