Ν. Μπελαβίλας: Ο «Πειραιάς για Όλους» στον ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αναφορικά με τη συνεργασία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκου Βλαχάκου με τη Δημοτική Αρχή Πειραιά και την τοποθέτησή του ως Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας ο Συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους» τόνισε μέσω ανακοίνωσής του ότι: «Με αυτή, την επίσημη εξέλιξη, ο «Πειραιάς για Όλους» αναλαμβάνει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδυασμού: “Ο Νίκος Βλαχάκος -υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας- ανέλαβε αντιδήμαρχος υπό τον Γιάννη Μώραλη. Είναι μία αναμενόμενη συγχώνευση των δύο συνδυασμών, οι οποίοι κατήλθαν στις εκλογές παριστάνοντας ότι διαφέρουν ο ένας από τον άλλον.

Με αυτή, την επίσημη εξέλιξη, ο «Πειραιάς για Όλους» αναλαμβάνει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά, απέναντι στους ενοποιημένους φιλοκυβερνητικούς συνδυασμούς. Και θα τον ασκήσει καλά, δυναμικά και δημιουργικά, τηρώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες του Πειραιά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή ονομασίας ζητούν οι δήμοι Καλαμπάκας και Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου

Αιτήματα για μετονομασία των δήμων Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου και Καλαμπάκας, μετέφεραν οι δήμαρχοι των δύο περιοχών στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους την Τρίτη. Ειδικότερα, ο δήμαρχος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Ιωάννης Συκιώτης ζήτησε τη μετονομασία του δήμου, σε δήμο Καμένων Βούρλων. Από την πλευρά[…]

Περισσότερα »

Το εξώφυλλο της Κοινωνικής (9/11/2016)

Με πρωτοσέλιδο και κύριο θέμα τη δημιουργία κλειστής αγοράς  στον Πειραιά κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η Πειραϊκή εφημερίδα Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Δ. Κορυδαλλού: Aιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – 13 Σεπτεμβρίου 2019 Eπαναδιανομή ειδών παντοπωλείου σε  ωφελούμενους κατοίκους του Δ. Πειραιά –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *