Ν. Μπελαβίλας: Ο «Πειραιάς για Όλους» στον ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αναφορικά με τη συνεργασία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκου Βλαχάκου με τη Δημοτική Αρχή Πειραιά και την τοποθέτησή του ως Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας ο Συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους» τόνισε μέσω ανακοίνωσής του ότι: «Με αυτή, την επίσημη εξέλιξη, ο «Πειραιάς για Όλους» αναλαμβάνει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδυασμού: “Ο Νίκος Βλαχάκος -υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας- ανέλαβε αντιδήμαρχος υπό τον Γιάννη Μώραλη. Είναι μία αναμενόμενη συγχώνευση των δύο συνδυασμών, οι οποίοι κατήλθαν στις εκλογές παριστάνοντας ότι διαφέρουν ο ένας από τον άλλον.

Με αυτή, την επίσημη εξέλιξη, ο «Πειραιάς για Όλους» αναλαμβάνει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά, απέναντι στους ενοποιημένους φιλοκυβερνητικούς συνδυασμούς. Και θα τον ασκήσει καλά, δυναμικά και δημιουργικά, τηρώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες του Πειραιά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιο κοντά Κορυδαλλός και Μπεϊτ Σαχούρ (Παλαιστίνη)

Επίσκεψη επαναβεβαίωσης των δεσμών φιλίας των Δήμων Κορυδαλλού και Μπεϊτ Σαχούρ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος του «αδελφού» Δήμου Μπεΐτ Σαχούρ της Παλαιστίνης κ. HaniAl- Hayekστον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη. Ο κ. Al- Hayek, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα[…]

Περισσότερα »

H εφημερίδα “Κοινωνική” στη… Βουλή για τα Δημοτικά Ραδιόφωνα!

Στο koinoniki.gr αλλά και στο έντυπο φύλλο της εφημερίδας δημοσιεύτηκε στις 5/6/2016 άρθρο με τίτλο: «Κανάλι Ένα: Το ψήφισμα του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ». Στο άρθρο γινόταν πλήρης αναφορά στην δυναμική παρουσία του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο δημοτικών ραδιοσταθμών στην Τρίπολη. Οι προτάσεις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *