Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Την Κυριακή η κοπή της αγιοβασιλόπιτας

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 12:00, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου.

“Η παρουσία σας στην εκδήλωση ενισχύει τη θέλησή μας να κρατήσουμε το Μουσείο ανοιχτό ως θεματοφύλακα των θαλασσινών αγώνων και ναυτικών επιδόσεων της φυλής μας.

Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα, μπούσουλα για το μέλλον αποτελεί η πολιτιστική μας κληρονομιά. Σας θέλουμε κοντά μας. Η παρουσία σας είναι σημαντική”, σημειώνει στην πρόσκληση του το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα παιδιά ζωγραφίζουν: Ένα σπίτι – μία πατρίδα ο ίδιος ουρανός…

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ι.Α. Αθηνών και το ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ ΚΔΑΠ που λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου , παρουσιάζουν την Έκθεση Εικαστικών Έργων των παιδιών, με τίτλο: «Ένα σπίτι, μία πατρίδα, ο ίδιος ουρανός…», στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τις 7 έως τις 11[…]

Περισσότερα »

Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Από τις 21 Ιουνίου ξεκινά ένα το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Με ένα προτότυπο πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις, παραστάσεις και συναυλίες. Οι επιλογές καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να κλέψουν και πάλι τις εντυπώσεις και την… «παράσταση». Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ    2016 Τρ 21  ΙΟΥΝΙΟΥΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *