ΝΔ: Αδικαιολόγητα απόντα τα αριστερά κόμματα από την Marfin

«Στη Δημοκρατία, και οι απουσίες έχουν το νόημά τους», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης αναφορικά με την απουσία των κομμάτων της Αριστεράς από την εκδήλωση για τα θύματα της Marfin, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Μαΐου.

«Αύριο γίνεται μια συμβολική εκδήλωση για να τιμηθούν τα θύματα της δολοφονίας της Marfin αλλά και για να στείλει ο πολιτικός κόσμος, ενωμένος, μήνυμα αποφασιστικότητας ότι δεν θα επιτρέψει ξανά στο μέλλον τέτοιο θλιβερό γεγονός», επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Γαϊτάνης.

«Σε αυτή την πρωτοβουλία τα κόμματα της Αριστεράς επιλέγουν να είναι απόντα. Αδικαιολόγητα απόντα. Στη Δημοκρατία όμως και οι απουσίες έχουν το νόημά τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Μήνυμα…” Τσίπρα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μήνυμα Τσίπρα στη Γερμανία από τη βουλή κατά την συζήτηση για την επανασύσταση της Διακομματικής Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Σώμα. «Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα εργαστεί άοκνα ώστε με ισότιμους όρους, μέσα από το διάλογο, στο πλαίσιο μιας έντιμης διαπραγμάτευσης να συνδράμει[…]

Περισσότερα »

Συναντήσεις Ν. Κοτζιά με αρχηγούς κομμάτων για το ονοματολογικό

Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων ξεκινά σήμερα ο υπουρός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την απόφασή του να τους ενημερώσει, έναν έναν χωριστά, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *