ΝΔ κατά Καλογήρου: Η κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις προτεινόμενες ρυθμίσεις

Διπλό δώρο της κυβέρνησης σε Χρυσή Αυγή και κουκουλοφόρους διαπιστώνει η Νέα Δημοκρατίαστο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Ποινικό Κώδικα.

«Το νομοσχέδιο που έδωσε για διαβούλευση το Υπουργείο Δικαιοσύνης προβλέπει απαράδεκτες μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.

Οι σκανδαλώδεις αυτές διατάξεις ευνοούν ευθέως τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ταραξίες και τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν καθημερινά ανενόχλητοι δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχοντας μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε παρασκευαστήρια μολότοφ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η εύνοια της κυβέρνησης προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούργια, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια καθυστερεί τη δίκη της με φαιδρά προσχήματα. Όπως δεν είναι καινούργια και η ανοχή της στους κουκουλοφόρουςπου έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια εξευτελίζοντας την έννοια του ασύλου. Ως εδώ. Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και να μην τις καταθέσει καν στη Βουλή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Για το θέμα νωρίτερα είχε ερωτηθεί και η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη η οποία είχε επιφυλαχθεί για να τοποθετηθεί λέγοντας πως «καταρχήν, δεν θέλω να σχολιάσω πληροφορίες. Ελπίζουμε όμως ότι δεν θα είναι αλήθεια. Εφόσον αποτυπωθεί σε μορφή νομοσχεδίου ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο αρμόδιος Τομεάρχης, θα κάνει σχετικό σχόλιο. Αλλά, ελπίζουμε ότι την τελευταία στιγμή θα φανεί ότι δεν είναι αλήθεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Εργασίας: Ολοκληρώνεται η διαδικασία επιστροφής εισφορών ασθενείας

Ολοκληρώθηκε για τη συντριπτική πλειονότητα η διαδικασία επιστροφής των εισφορών ασθενείας που εσφαλμένα παρακρατήθηκαν από τους συνταξιούχους, με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας. Όπως σημειώνει, ειδικά, για 116.677 συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ, τα ποσά των επιστροφών θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, για τεχνικούς λόγους,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *