ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να προωθήσει καμία μεταρρύθμιση

«Οι προθεσμίες, που οι ίδιοι έβαλαν, έχουν παρέλθει και αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν έγινε. Η κυβέρνηση σκόνταψε στις αντιλήψεις που εξέφραζε, απέτυχε παταγωδώς και, τώρα, πελαγοδρομεί χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να κάνει», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και υπογραμμίζει πως η ίδια έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είχε καταθέσει συγκεκριμένη μεταρρυθμιστική πρόταση για πάγιο σύστημα αξιολόγησης που περιελάμβανε: Σύνδεση της αξιολόγησης με συγκεκριμένα και συμφωνημένα παραδοτέα, αυτοαξιολόγηση του υπαλλήλου, μόνιμο μηχανισμό κινητικότητας, επιβράβευση των καλύτερων με ταχύτερη μισθολογική και βαθμολογική προαγωγή και θεσμοθέτηση ατομικού πλάνου ανάπτυξης των αδύναμων υπαλλήλων με έμφαση στην επιμόρφωση.

«Αυτή η πρόταση θα αποτελέσει και τη βάση της πολιτικής που θα ακολουθήσει η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε καν αυτά που η ίδια τώρα εξαγγέλλει. Δεν μπορεί και δεν θέλει να προωθήσει καμιά μεταρρύθμιση, που βελτιώνει το κράτος και υπηρετεί ολόκληρη την κοινωνία» προσθέτει η ΝΔ.

ΠηγήΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Τα καλέσματα για “εθνική συνεννόηση” είναι εκ του πονηρού”

«Τα καλέσματα για “εθνική συνεννόηση”, σχετικά με το χρέος, είναι εκ του πονηρού και έχουν απώτερο στόχο να αποσπάσουν την ανοχή του λαού σε μια αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας, που είναι το μόνο δεδομένο στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους “εταίρους” της» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης[…]

Περισσότερα »

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και 20 μέρες κρύβεται

Νέο κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει ποια είναι η επίσημη θέση της Ν.Δ. για το Σκοπιανό απευθύνει το Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας θέσεις που έχουν εκφράσει στο παρελθόν στελέχη του κόμματος. Σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει: «Το 2008 ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωνε πως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *