ΝΔ: Μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ δυσφημούν διεθνώς την Ελλάδα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα. Αυτό έκανε, αυτό κάνει», σχολίασε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, για το άρθρο στο Guardian και πρόσθεσε «αυτό που δεν λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι συγγραφείς είναι πρώην υπάλληλοί τους».

«Όλο και συχνότερα παρατηρείται το φαινόμενο πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ να “προσφέρουν” τις υπηρεσίες τους κατά της χώρας. Ενδεδυμένοι το μανδύα του “ανεξάρτητου δημοσιογράφου” δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης», σημειώνει η ΝΔ και αναφέρει ότι τα άρθρα αυτά με περιεχόμενο αντιπολιτευτικές καταγγελίες, παρουσιάζουν μια εντελώς αρνητική εικόνα για τη χώρα.

«Στη συνέχεια αναπαράγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα Μέσα, αποδιδόμενα δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές με την σημείωση “ορίστε τι γράφει ο διεθνής τύπος”» υπογραμμίζει.

 

AΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κείμενο κατά Βενιζέλου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κείμενο με υπογραφές από τη βάση του κόμματος , που στρέφεται ευθέως εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου κυκλοφορεί στο παρασκήνιο από συνδικαλιστικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το κείμενο παρότι κυκλοφορεί πριν από την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου για πραγματοποίηση συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης καταδεικνύει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στη[…]

Περισσότερα »

Σε συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο

Eγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το κείμενο της πολιτικής απόφασης και με μόλις έξι λευκά ενώ αποφασίστηκε το κόμμα να προχωρήσει στη διεξαγωγή Συνεδρίου μέσα στον Οκτώβριο. Η ομάδα των 53 κατέγραψε νίκες και ήττες κατά τη διαδικασία σύνταξης του κειμένου καθώς απορρίφθηκε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *