Νέα Διοικητικά Συμβούλια σε ΙΚΥ – ΑΣΠΑΙΤΕ – ΚΕΓ

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ορίσθηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια για τα κατωτέρω ιδρύματα/φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ).
Πρόεδροι αναλαμβάνουν, αντιστοίχως, οι κάτωθι:
– ΙΚΥ: Μιχάλης Κουτσιλιέρης, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
– ΑΣΠΑΙΤΕ: Γεώργιος Χατζαράκης, Καθηγητής στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
– ΚΕΓ: Ιωάννης Καζάζης, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες διοικήσεις του ΙΚΥ, της ΑΣΠΑΙΤΕ, του ΚΕΓ. Στεκόμαστε αρωγοί στην επίτευξη των στόχων τους υπέρ της εκπαιδευτικής κοινότητας και του κοινωνικού συνόλου εν γένει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 1, 14, 27, 39, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 2. Στη πρώτη κατηγορία (5+1) του τυχερού παιχνιδιού δεν βρέθηκε νικητής ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) βρέθηκαν 14 επιτυχίες που κερδίζουν συνολικά το ποσό των 196.956,09[…]

Περισσότερα »

Αυτό είναι το νέο «ψαλιδισμένο» ΕΚΑΣ για το 2017

Από 115 έως 28,75 ευρώ θα είναι το επίδομα, μειωμένο κατά 50% για τους δικαιούχους. Παραμένουν στα ίδια επίπεδα τα εισοδηματικά κριτήρια. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος. Τι αναφέρει η απόφαση των υπ. Οικονομικών και Εργασίας. Από 115 έως 28,75 ευρώ, μειωμένο κατά 50% θα είναι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *