Νέα εξαήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Την πέμπτη κατά σειρά άδειά του παίρνει το μέλος της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας. Ειδικότερα, η άδειά του ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει – μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά» – συνολικά έξι μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, απ’ όπου και θα λάβει τη νέα άδεια.

Το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Ακόμη, οι αρμόδιοι σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Θησαυρούς» αποκάλυψαν οι τελωνειακοί έλεγχοι

«Μαύρα» χρηματικά ποσά, λαθραία χρυσά νομίσματα και κοσμήματα, παράνομα αυτοκίνητα και φορτηγά, όπλα, ναρκωτικά, τσιγάρα, αλκοολούχα ποτά και πετρελαιοειδή, προϊόντα-μαϊμού, ακόμη όμως και πραγματικές μαϊμούδες που εισήχθησαν παράνομα στην Ελλάδα, κατάσχεσαν οι τελωνειακές υπηρεσίες το τελευταίο τετράμηνο του 2016. Οι έλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του περσινού έτους που πραγματοποίησε[…]

Περισσότερα »

Κατάσχεση νωπών πουλερικών σε κρεοπωλείο της Νίκαιας

Νωπά πουλερικά, προέλευσης Ιταλίας, συνολικού βάρους 30 κιλών, που κρίθηκαν «μη ασφαλή- ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση», κατέσχεσαν σε κρεοπωλείο στη Νίκαια, οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Συγκεκριμένα, κατά το διενεργηθέντα υγειονομικό- κτηνιατρικό έλεγχο, που έγινε, στις 16/12, σε κρεοπωλείο στη Νίκαια, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν νωπά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *