Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα η Άννα Μπαστιάνου

Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα από τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι η Άννα Μπαστιάνου, η οποία έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Η κα Μπαστιάνου αναλαμβάνει τη θέση της Άσπας Σταθακοπούλου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της λόγω ασυμβίβαστου, καθώς εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Παρών στην ορκωμοσία της κυρίας Μπαστιάνου ήταν και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά την κα Σταθακοπούλου για την  εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε στην κα Μπαστιάνου καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι οι Δημοτικές Κοινότητες επιτελούν ένα σημαντικό ρόλο,  καθώς είναι πιο κοντά στον δημότη,  επιλύουν άμεσα θέματα καθημερινότητας και συμβάλλουν στην άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον Δήμο. «Είμαι βέβαιος ότι η κα Μπαστιάνου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιφέρει η νέα της θέση στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα», σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Η Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα Άννα Μπαστιάνου, δήλωσε πως επιθυμεί να συμβάλλει στα κοινά της πόλης μας, για το καλό του Πειραιά. «Αγαπάω την πόλη μας γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα και θέλω να προσφέρω», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (23/1)

Με κεντρικό θέμα το ζήτημα των απλήρωτων κοινοχρήστων κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Στην απρόβλεπτη ΡΟΚ ΖΩNH της Παρασκευής 15/3 – 14 Μαρτίου 2019 Η εκρηκτική Idra Kayne στο Κανάλι Ένα 90.4 – 14 Μαρτίου 2019 Οι καλεσμένοι[…]

Περισσότερα »

“Η σημαντικότερη ιδιότητα του ανθρώπου είναι αυτή του γονέα…”

«Η σημαντικότερη ιδιότητα που αποκτά ο άνθρωπος στη ζωή του πέρα από οποιοδήποτε άλλο αξίωμα και από κάθε εξουσία και αν αποκτήσει είναι αυτή του γονέα και ειδικά της μητέρας» τόνισε μεταξύ άλλων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος κατά την διάρκεια συνάντησης με τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *