Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα η Άννα Μπαστιάνου

Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα από τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι η Άννα Μπαστιάνου, η οποία έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Η κα Μπαστιάνου αναλαμβάνει τη θέση της Άσπας Σταθακοπούλου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της λόγω ασυμβίβαστου, καθώς εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Παρών στην ορκωμοσία της κυρίας Μπαστιάνου ήταν και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά την κα Σταθακοπούλου για την  εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε στην κα Μπαστιάνου καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι οι Δημοτικές Κοινότητες επιτελούν ένα σημαντικό ρόλο,  καθώς είναι πιο κοντά στον δημότη,  επιλύουν άμεσα θέματα καθημερινότητας και συμβάλλουν στην άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον Δήμο. «Είμαι βέβαιος ότι η κα Μπαστιάνου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιφέρει η νέα της θέση στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα», σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Η Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα Άννα Μπαστιάνου, δήλωσε πως επιθυμεί να συμβάλλει στα κοινά της πόλης μας, για το καλό του Πειραιά. «Αγαπάω την πόλη μας γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα και θέλω να προσφέρω», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γεννιά με τον Πρόεδρο του «Μεταξά»

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή του «Μεταξά», Γεώργιο Ζαΐμη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της βουλευτή για τα τρέχοντα θέματα του νοσοκομείου καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον[…]

Περισσότερα »

Υποδοχή νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ανδρέα Θεοφίλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Σταύρος Βοϊδονικόλας. Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *