Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα η Άννα Μπαστιάνου

Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα από τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι η Άννα Μπαστιάνου, η οποία έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Η κα Μπαστιάνου αναλαμβάνει τη θέση της Άσπας Σταθακοπούλου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της λόγω ασυμβίβαστου, καθώς εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Παρών στην ορκωμοσία της κυρίας Μπαστιάνου ήταν και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά την κα Σταθακοπούλου για την  εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε στην κα Μπαστιάνου καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι οι Δημοτικές Κοινότητες επιτελούν ένα σημαντικό ρόλο,  καθώς είναι πιο κοντά στον δημότη,  επιλύουν άμεσα θέματα καθημερινότητας και συμβάλλουν στην άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον Δήμο. «Είμαι βέβαιος ότι η κα Μπαστιάνου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιφέρει η νέα της θέση στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα», σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Η Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα Άννα Μπαστιάνου, δήλωσε πως επιθυμεί να συμβάλλει στα κοινά της πόλης μας, για το καλό του Πειραιά. «Αγαπάω την πόλη μας γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα και θέλω να προσφέρω», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργασίες επισκευής και απολύμανσης του Ξενώνα Αστέγων

Εργασίες επισκευής και απολύμανσης θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Ξενώνα Αστέγων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά «Η Ανακούφιση», οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Ξενώνα και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των άστεγων συμπολιτών μας. Μετά από μέριμνα της ΚΟ.Δ.Ε.Π., οι τριαντατρείς συνάνθρωποί μας που φιλοξενούνται στον Ξενώνα,[…]

Περισσότερα »

Η ΚΕΔΕ για το μέτρο της κινητικότητας δημοτικών υπαλλήλων

Κατά τη χθεσινή (Τετάρτη 23/11) συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στην οποία ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την κινητικότητα των υπαλλήλων, απορρίφθηκε η πρόταση της ΚΕΔΕ σύμφωνα με την οποία η κινητικότητα δημοτικών υπαλλήλων θα μπορεί να υλοποιείται μετά τη σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων. Συγκεκριμένα στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *