Η Δήμητρα Σιδερή… νέα πρόεδρος του Αθήνα 9.84

Η Δήμητρα Σιδερή είναι η νέα πρόεδρος του Αθήνα 9.84 σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, μετά την παραίτηση της Μελίνας Δασκαλάκη.

Η κ. Σιδερή ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς κατέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος ιστορικού – καθηγητή Θάνου Βερέμη. Στην προηγούμενη θητεία του Γιώργου Καμίνη η κ. Σιδερή διετέλεσε πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος του δήμου Αθηναίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε θερμά την απερχόμενη πρόεδρο, δημοτική σύμβουλο κυρία Μελίνα Δασκαλάκη, η οποία παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της, για τη σημαντική προσφορά της σε μία περίοδο που η διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας κλήθηκε να αντιμετωπίσει και ξεπέρασε με επιτυχία κρίσιμα για τη βιωσιμότητά του ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη συνδρομή των δήμων της Αττικής στις πυρόπληκτες περιοχές ζητά η ΚΕΔΕ

Να συνδράμουν με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, τους δήμους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ζητά από τους δήμους της Αττικής ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης απέστειλε σχετική επιστολή μετά από αίτημα βοήθειας του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει[…]

Περισσότερα »

Αποτελέσματα των ελέγχων της Περιφέρειας Πειραιά

Οι συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πειραιά, συνεχίστηκαν και για το μήνα Ιούνιο με ταχύτατους ρυθμούς. Ειδικότερα από το Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας: Πραγματοποιήθηκαν 84 αστυκτηνιατρικοί έλεγχοι σε καταστήματα λιανικής πώλησης και εγκαταστάσεις τροφίμων ζωϊκής προέλευσης. Βεβαιώθηκαν συνολικά 3 παραβάσεις, κατασχέθηκαν 123 κιλά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *