Νέα στοιχεία στην Προανακριτική για τη Novartis

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Novartis διαβιβάστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Προανακριτική Επιτροπή.  Ο φάκελος περιλαμβάνει έγγραφα και cds με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι πιθανότατα αφορούν ευρήματα από τον έλεγχο στους υπολογιστές της εταιρίας.

Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου με επιστολή του στον πρόεδρο της Επιτροπής Θοδωρή Δρίτσα, ζητά να κληθούν ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, η σημερινή πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος Suzanne Kohout και οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Η σημερινή κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου ύστερα από δικό του αίτημα, θα καθυστερήσει, καθώς θα προηγηθεί η συζήτηση για διαδικαστικά ζητήματα.

O κ. Βενιζέλος μιλά για πολιτική σκευωρία εκ μέρους της πλειοψηφίας και αυτό το οποίο ζητά είναι να αναπτύξει τις ενστάσεις που διατηρεί επί της διαδικασίας. Επισημαίνει πως πρέπει να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης, ακόμη και το αδίκημα της απιστίαςπου έχει παραγραφεί και να κληθούν να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Είναι κατάπτυστο αυτό που έκανε ο Π. Μπαλτάκος”

Είναι κατάπτυστο αυτό που έκανε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δήλωσε στο Κανάλι 1 ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μετακλητός υπάλληλος, εντεταλμένο όργανο για να εξετάζει νομοτεχνικά τα νομοθετήματα. Από τον διάλογο βλέπουμε ότι έβγαλε μίσος και εμπάθεια προς τον πρωθυπουργό ο οποίος έκανε λάθος που[…]

Περισσότερα »

Παππάς: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία και όσα απεχθάνεται ο κ. Μητσοτάκης

«Ήταν γνωστή η θέση του κ. Καμμένου από την αρχή της συζήτησης και έγινε ακόμα πιο σαφής σήμερα. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα τηρήσει κατά γράμμα το τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών και μετά την κύρωση των συμφωνηθέντων από τη FYROM, μόνο και όταν ολοκληρωθούν τα βήματα, θα δώσουμε το οκ»[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *