Νέο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή των Προσφυγικών στο Μικρολίμανο

Νέο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή των Προσφυγικών στο Μικρολίμανο, κατασκευάζει ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου.

Το έργο, το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς το αποχετευτικό δίκτυο ήταν απαρχαιωμένο και με πολλά προβλήματα.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου, ο Δήμος Πειραιά σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΥΔΑΠ, προχώρησε σε μια συντονισμένη προσπάθεια,  με στόχο τη βελτίωση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης στην περιοχή των Προσφυγικών. Υλοποιούνται λοιπόν έργα, τα οποία είναι απαραίτητο να έχουν προηγηθεί της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο και αποτελούσαν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες επί της Ακτής Κουμουνδούρου, οι οποίες είναι επίσης πάγιο αίτημα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Μικρολίμανο. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δ. Πειραιά ζητά από τη ΔΕΗ την αποκατάσταση του Δημοτικού φωτισμού

Της Άννας Βακοντίου… Την άμεση επίλυση των προβλημάτων στον προγραμματισμό του δημόσιου φωτισμού του Πειραιά ζήτησε με επιστολή του προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού της πόλης Στέλιος Γαϊτανάρος. Όπως δήλωσε στο Κανάλι 1 ο κ. Γαϊτανάρος σε αρκετές περιοχές της πόλης του[…]

Περισσότερα »

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (05/10)

Με κεντρικό θέμα τις προτάσεις των Δημάρχων για τους πολίτες κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα “Κοινωνική” Bio Latest Posts Γεωργιάδης Γιώργος Latest posts by Γεωργιάδης Γιώργος (see all) Τροχαίο στον Κηφισό: Νταλίκα συγκρούστηκε με πέντε Ι.Χ – Δύο τραυματίες – 18 Οκτωβρίου 2018 Μυστικά κονδύλια ΥΠΕΞ: Πού διατέθηκε 1 εκατ. ευρώ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *