Νέο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή των Προσφυγικών στο Μικρολίμανο

Νέο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή των Προσφυγικών στο Μικρολίμανο, κατασκευάζει ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου.

Το έργο, το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς το αποχετευτικό δίκτυο ήταν απαρχαιωμένο και με πολλά προβλήματα.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου, ο Δήμος Πειραιά σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΥΔΑΠ, προχώρησε σε μια συντονισμένη προσπάθεια,  με στόχο τη βελτίωση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης στην περιοχή των Προσφυγικών. Υλοποιούνται λοιπόν έργα, τα οποία είναι απαραίτητο να έχουν προηγηθεί της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο και αποτελούσαν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες επί της Ακτής Κουμουνδούρου, οι οποίες είναι επίσης πάγιο αίτημα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Μικρολίμανο. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υποδοχή τιμίας Kάρας Αγίου Νικολάου Πλανά

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Την τιμία Κάρα του Αγίου Νικολάου Πλανά υποδέχθηκε στις 12:00 το μεσημέρι  της Πέμπτης ο Πειραιάς, στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου, Αφεντούλη και Χατζηριακού στη Βρυώνη στο κέντρο της πόλης. Έπειτα με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου και πλήθους πιστών να ακολουθεί, η πομπή κινήθηκε προς την[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

 Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 30.5 στις 16:00 στο Δημαρχείο Πειραιά το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΘΕΜΑ 1ο: «Ενημέρωση του Σώματος σχετικά με την επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Πειραιά “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” για το Ίδρυμα Παιδική Στέγη στο Δήμο Κερατσινίου». ΘΕΜΑ 2ο: «Τροποποίηση της με αριθ. 1/2016 απόφασης Δημ. Συμβουλίου, που αφορά στον καθορισμό των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *