Νίκαια: Το Στάδιο «Μελίνα Μερκούρη» υποδέχεται και πάλι τους αθλητές

Το Ανοιχτό Στάδιο Στίβου «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη υποδέχεται ξανά το κοινό μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την άθληση σε ανοιχτούς χώρους.

Για τη χρήση το σταδίου είναι αναγκαίο να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού(https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports).

Οι αθλούμενοι είναι υποχρεωτικό κάθε φορά να επιδεικνύουν στην είσοδο του σταδίου συμπληρωμένο το Δελτίο καταγραφής.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει: «Με στόχο την ενίσχυση της σωματικής ευεξίας των δημοτών μας, ανοίγουμε σταδιακά τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Παραμένουμε ασφαλείς και γινόμαστε όλο και πιο υγιείς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε διεξόδους που συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση και συναισθηματική ισορροπία. Μετά από την περίοδο εγκλεισμού και με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, προτείνουμε την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και μέσω της άθλησης. Κάνοντας βήμα τη φορά, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.

Στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας, ο Αθλητισμός μπορεί να ρυθμίσει την ένταση της καθημερινότητάς μας με τον πιο ασφαλή τρόπο ».

Το Ανοιχτό Στάδιο Στίβου «Μελίνα Μερκούρη» λειτουργεί ως εξής:     

Δευτέρα έως Παρασκευή
α) 8:00-15:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα
β) 15:30-21:30: Προπόνηση ΜΟΝΟ στο τελευταίο κουλουάρ έως 30 άτομα

Σάββατο
α) 8:00-13:30: Προπόνηση ΜΟΝΟ στο τελευταίο κουλουάρ έως 30 άτομα
β) 13:30-21:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα

Κυριακή
8:00-21:30: Ελεύθερη προπόνηση έως 80 άτομα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μιχαλολιάκος: “Τα δικαστήρια θα γίνουν στο κτίριο της Ραλλείου”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των δικαστηρίων του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όταν λέγαμε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν θα αφήσει τα δικαστήρια να φύγουν από την πόλη, έλεγαν κάποιοι ότι ήδη τα δικαστήρια φεύγουν και όταν συναντήθηκα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης[…]

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Υπέρ του επανέλεγχου των Δικαιολογητικών Πρόσληψης

Υπέρ του επανέλεγχου των δικαιολογητικών πρόσληψης των εργαζομένων των ΟΤΑ τάσσεται η ΚΕΔΕ, με επιστολή της προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκη, συγκεκριμένα με ανακοινωσή της τονίζει μεταξύ άλλων ότι: “Κάθε προσπάθεια που κατοχυρώνει τις παραπάνω αρχές μας βρίσκει ένθερμους συμπαραστάτες και υποστηρικτές γιατί τίποτα δεν έχουμε ούτε πρέπει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *