Νοσοκομεία: Αυξάνεται κατά 54 εκατ. ευρώ το όριο πιστώσεων φαρμάκων

Αύξηση των πιστώσεων για τα νοσοκομειακά φάρμακα αποφάσισε το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών σε συνεδρίαση του, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνεδρίαση που είχε ως μοναδικό θέμα την αύξηση του ορίου πιστώσεων φαρμάκου στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, αποφασίστηκε η αύξηση των ορίων πιστώσεων κατά 54.200.000 ευρώ. Οι πιστώσεις αυτές θα καλύψουν, μεταξύ άλλων, και τις ανάγκες προμήθειας ογκολογικών φαρμάκων, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ζητήσει από τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, εβδομαδιαία ενημέρωση για τις σχετικές πιστώσεις φαρμάκων.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνόπολη… Ταξίδι στην δεκαετία των ΄80s

Του Αλέξανδρου Τσάκου… Στην δεκαετία των 80s θα ταξιδέψουν το κοινό ο Δήμος Αθηναίων και η Στέγη του ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς στην Τεχνόπολη από τις 25 Ιανουαρίου και για δυο μήνες. «Η έκθεση είναι ένα κοινωνικό γεγονός που προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την Ελλάδα από[…]

Περισσότερα »

Novartis: Αναφορά Φρουζή στον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες Αγγελή

Αναφορά ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου κατέθεσε μέσω των συνηγόρων του ο Κώστας Φρουζής, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Ιωάννη Αγγελή.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *