«Ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ (update)

Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, τουλάχιστον 10 ατόμων (ανάμεσά τους και δύο εισαγγελείς), ενδεχομένως και περισσοτέρων, βρέθηκε σήμερα (15/1) το πρωί στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο έλεγχος επικεντρώθηκε στο λογιστήριο της ΕΠΟ. Η έφοδος της οικονομικής αστυνομίας πιθανολογείται ότι αποφασίστηκε έπειτα από κάποια σχετική καταγγελία που έγινε.

Update 12:10: Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ χαρακτηρίζει τον έλεγχο ως …συνήθη και προβλεπόμενο:
«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ρωμαίος” ο Μανωλάς;

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρόμα για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά. Όπως τονίζουν από το πρωί τα ιταλικά ΜΜΕ η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας έναντι 15 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα η τουρκική «Milliyet» εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Λούκας[…]

Περισσότερα »

Πρωτάθλημα 12 ομάδων ζητά η NOVA

Το συνδρομητικό κανάλι της ΝΟVA με  πρότασή του ζητά να γίνουν σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση της σούπερ λίγκας ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα, να διατηρηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον, να αυξηθούν τα έσοδα από εισιτήρια και να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν. Το συνδρομητικό ζητά την αλλαγή των ωρών διεξαγωγής των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *