Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Έκκληση στους πολίτες να κάνουν υπομονή και να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων, απηύθυνε μέσω του Καναλιού Ένα 90,4 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, εξήγησε ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, αν όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως εκτίμησε, εξαιτίας του μεγάλου ρήγματος από την υποχώρηση του εδάφους που έχει υποστεί -από την προηγούμενη Παρασκευή- ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων.

Ο κ. Καλογερόγιαννης επανέλαβε ότι χωρίς την βοήθεια των δημοτών δεν μπορεί να διατηρηθεί καθαρή η πόλη, ενώ αναφερόμενος στην εν εξελίξει διαδικασία προσλήψεων στον τομέα καθαριότητας του δήμου, τόνισε την ανάγκη για οδηγούς απορριμματοφόρων, αναγνωρίζοντας ωστόσο την δυσκολία συμμετοχής των υποψηφίων, αφού για την δίμηνη σύμβαση που προβλέπεται χάνουν την κάρτα ανεργίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (18/10)

Με κεντρικό θέμα από για την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Κοινωνική» Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Αφιερωμένος στον “Καλό Ποιμήν” ο 32ος Βαρτζάκειος δρόμος – 18 Οκτωβρίου 2018 Κορυδαλλός: Kολυμβητήριο και γήπεδo τένις στην περιοχή των πρώην γυναικείων φυλακών – 18 Οκτωβρίου[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Εκδρομές για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

Ημερήσιες εκδρομές διοργανώθηκαν τον Μάρτιο για τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, σε διάφορους προορισμούς, όπως στα Καλάβρυτα, στη Βυτίνα Αρκαδίας, στα Καμένα Βούρλα και στη Ζάχολη Κορινθίας. Οι εκδρομές του Μαρτίου,  πραγματοποιήθηκαν μετά από προσφορά του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *