Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Έκκληση στους πολίτες να κάνουν υπομονή και να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων, απηύθυνε μέσω του Καναλιού Ένα 90,4 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, εξήγησε ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, αν όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως εκτίμησε, εξαιτίας του μεγάλου ρήγματος από την υποχώρηση του εδάφους που έχει υποστεί -από την προηγούμενη Παρασκευή- ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων.

Ο κ. Καλογερόγιαννης επανέλαβε ότι χωρίς την βοήθεια των δημοτών δεν μπορεί να διατηρηθεί καθαρή η πόλη, ενώ αναφερόμενος στην εν εξελίξει διαδικασία προσλήψεων στον τομέα καθαριότητας του δήμου, τόνισε την ανάγκη για οδηγούς απορριμματοφόρων, αναγνωρίζοντας ωστόσο την δυσκολία συμμετοχής των υποψηφίων, αφού για την δίμηνη σύμβαση που προβλέπεται χάνουν την κάρτα ανεργίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία έως 4/3/2017, οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας: Ο κ. Γαϊτανάρος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου και Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, με τις εξής αρμοδιότητες: α. Της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου β. Της Δ/νσης Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού Ο κ. Σιγαλάκος[…]

Περισσότερα »

Οδηγίες και κλιματιζόμενοι χώροι στην Αττική για τις ημέρες του καύσωνα

Προ των πυλών βρίσκεται ο καύσωνας που αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και η Περιφέρεια Αττικής, ενημερώνει τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου για τους κλιματιζόμενους χώρους ανά δήμο, που θα είναι διαθέσιμοι για λίγες ανάσες δροσιάς, αλλά παρέχει και οδηγίες και μέτρα προφύλαξης από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *