Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Έκκληση στους πολίτες να κάνουν υπομονή και να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων, απηύθυνε μέσω του Καναλιού Ένα 90,4 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, εξήγησε ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, αν όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως εκτίμησε, εξαιτίας του μεγάλου ρήγματος από την υποχώρηση του εδάφους που έχει υποστεί -από την προηγούμενη Παρασκευή- ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων.

Ο κ. Καλογερόγιαννης επανέλαβε ότι χωρίς την βοήθεια των δημοτών δεν μπορεί να διατηρηθεί καθαρή η πόλη, ενώ αναφερόμενος στην εν εξελίξει διαδικασία προσλήψεων στον τομέα καθαριότητας του δήμου, τόνισε την ανάγκη για οδηγούς απορριμματοφόρων, αναγνωρίζοντας ωστόσο την δυσκολία συμμετοχής των υποψηφίων, αφού για την δίμηνη σύμβαση που προβλέπεται χάνουν την κάρτα ανεργίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δέσμευση 2.276 κιλών κερασιών χωρίς σήμανση

Στη δέσμευση κερασιών συνολικού βάρους 2.276 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Π.Ε. Πειραιά. Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν336 πλαστικά κλουβάκια με κεράσια συνολικού βάρους 2.276 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα[…]

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Σε πορεία σύγκρουσης με την Κυβέρνηση (;)

Αυστηρή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση πως αν δεν ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν τη θεσμική και οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων, θα αφήσει ως μόνη επιλογή για την Αυτοδιοίκηση τη ρήξη και τη δυναμική σύγκρουση, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Γ. Πατούλης στην κοινή Συνέντευξη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *