Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Έκκληση στους πολίτες να κάνουν υπομονή και να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων, απηύθυνε μέσω του Καναλιού Ένα 90,4 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, εξήγησε ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, αν όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως εκτίμησε, εξαιτίας του μεγάλου ρήγματος από την υποχώρηση του εδάφους που έχει υποστεί -από την προηγούμενη Παρασκευή- ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων.

Ο κ. Καλογερόγιαννης επανέλαβε ότι χωρίς την βοήθεια των δημοτών δεν μπορεί να διατηρηθεί καθαρή η πόλη, ενώ αναφερόμενος στην εν εξελίξει διαδικασία προσλήψεων στον τομέα καθαριότητας του δήμου, τόνισε την ανάγκη για οδηγούς απορριμματοφόρων, αναγνωρίζοντας ωστόσο την δυσκολία συμμετοχής των υποψηφίων, αφού για την δίμηνη σύμβαση που προβλέπεται χάνουν την κάρτα ανεργίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (10/1)

Με κεντρικό θέμα που αφορά στην παράνομη χρήση των κλίσεων στα κινητά τηλέφωνα κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων – 16 Αυγούστου 2018 Ρόσι ντε Πάλμα και Αλ Πατσίνο στο Cine[…]

Περισσότερα »

Προσφορά αγάπης σε αδύναμους οικονομικά δημότες του Πειραιά

Δωροεπιταγές, Χριστουγεννιάτικα δώρα και εορταστικά γλυκίσματα,  προσέφερε ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, σε παιδιά της πόλης μας και σε αδύναμους οικονομικά δημότες. Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, επισκέφθηκαν την Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *