Ο Γ. Δαβάκης Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δ. Πειραιά

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Πειραιά εξελέγη κατά τη χθεσινή Δευτέρα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Δαβάκης πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Ο κ. Δαβάκης εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, καθώς τον ψήφισαν 31 από τους 40 παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους.  Σημειώνεται ότι  για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Πειραιά κατατέθηκαν  συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην τοποθέτησή του μετά την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Δαβάκη για τα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως ο κ. Δαβάκης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που πληροί  τις  προϋποθέσεις γι΄ αυτή τη θέση, καθώς όπως ανέφερε, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος,  Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει νομική κατάρτιση.

Ο κ. Μώραλης τόνισε επιπλέον, ότι ο δήμος θα υποστηρίξει τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, επισημαίνοντας πως είναι σημαντικό να συνδεθεί αυτός ο νέος θεσμός με  τις υπηρεσίες και τη λειτουργία του δήμου, προκειμένου να είναι αποτελεσματική η διαμεσολάβηση.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε για ακόμα μια φορά, εκλέγοντάς με τον πρώτο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Πειραιά. Αυτό που θέλω να πω σε όλες τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες είναι ότι θα τους υπηρετήσω από τη νέα μου θέση με σεβασμό και προσήλωση, όπως έκανα πάντα και θα φροντίσω να τους διευκολύνω σε κάθε περίπτωση  και με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Δηλώνω επίσης, ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στον δημότη, στον κάτοικο και στον επαγγελματία του Πειραιά και θα συνεργαστώ στενά με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τις υπηρεσίες του δήμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβολή της ημερίδας “Η συνεισφορά της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”

H Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση,  σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για αύριο Σάββατο 9/6 και ώρα 16:00, για τη συνεισφορά της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις πόλεις, όπως ο Πειραιάς, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2018», αναβάλλεται. Bio[…]

Περισσότερα »

Ν. Κανάκης: Δίνουμε φροντίδα σε ανθρώπους που το χρειάζονται

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε από την Κοινοφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά στον Ξενώνα Αστέγων «Ανακούφιση» μεταξύ άλλων μίλησαν στο ΚΑΝΑΛΙ 1 και οι άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε όσους βρέθηκαν χωρίς στέγη.  «Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς και ζεστασιάς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *