Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επανεξελέγη Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ

Με ποσοστό που αγγίζει το 100% ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης  επανεξελέγη Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα, στις οποίες πήραν μέρος εκλέκτορες από 18 Δήμους του Πειραιά, της Αθήνας και της Δυτικής Αττικής  που είναι μέλη του Συνδέσμου.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Βρεττάκος από το Κερατσίνι και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι Μιχάλης Ευθυμιάδης από τον Κορυδαλλό, Άγγελος Αραμπατζής από τις Αχαρνές, Δανάη Λαγουδάκη από το Πέραμα, Δημήτρης Τσατσαμπάς από το Χαϊδάρι, Γιώργος Γκόγκος από τον Κορυδαλλό και Θόδωρος Βασιλάκος από την Αγ Βαρβάρα.

Σε δηλώσεις του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος τόνισε ότι του προκαλεί συγκίνηση αλλά και τεράστια ευθύνη το γεγονός ότι εκλέκτορες από 18 σημαντικούς δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και δύο κορυφαίοι (Αθήνα και Πειραιάς) που εκπροσωπούν δύο εκατομμύρια κόσμο, τον εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά και όπως είπε αυτό τον δεσμεύει να κάνει το κάτι παραπάνω για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς Νικητής: Με επιτυχία το πάρτυ της νεολαίας του συνδυασμού

Περισσότεροι από 2.000 νέοι Πειραιώτες συμμετείχαν την Κυριακή 19 Μαΐου στο μεγάλο πάρτυ που διοργάνωσε η Νεολαία του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οι νέοι της πόλης μας, κατέκλυσαν την αίθουσα RED1925 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και διασκέδασαν με τον Αναστάσιο Ράμμο και την Courtney Parker, με[…]

Περισσότερα »

«Φροντίζω τη γειτονιά μου» στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

 Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των δημοτών Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η  Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου συνεχίζει τις δράσεις  εξωραϊσμού των συνοικιών με γενικό τίτλο «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ». Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, δενδροφυτεύσεις, κλαδέματα ψηλών δέντρων με γερανό και καθαρισμός παρτεριών στους χώρους πρασίνου του 3ου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *