Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επανεξελέγη Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ

Με ποσοστό που αγγίζει το 100% ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης  επανεξελέγη Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα, στις οποίες πήραν μέρος εκλέκτορες από 18 Δήμους του Πειραιά, της Αθήνας και της Δυτικής Αττικής  που είναι μέλη του Συνδέσμου.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Βρεττάκος από το Κερατσίνι και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι Μιχάλης Ευθυμιάδης από τον Κορυδαλλό, Άγγελος Αραμπατζής από τις Αχαρνές, Δανάη Λαγουδάκη από το Πέραμα, Δημήτρης Τσατσαμπάς από το Χαϊδάρι, Γιώργος Γκόγκος από τον Κορυδαλλό και Θόδωρος Βασιλάκος από την Αγ Βαρβάρα.

Σε δηλώσεις του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος τόνισε ότι του προκαλεί συγκίνηση αλλά και τεράστια ευθύνη το γεγονός ότι εκλέκτορες από 18 σημαντικούς δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και δύο κορυφαίοι (Αθήνα και Πειραιάς) που εκπροσωπούν δύο εκατομμύρια κόσμο, τον εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά και όπως είπε αυτό τον δεσμεύει να κάνει το κάτι παραπάνω για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Πρωτοβουλίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου και βιώσιμου εθνικού σχεδίου διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει κεντρικό ρόλο, έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά την τοποθέτηση του στο κλείσιμο των εργασιών του θεματικού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο, στην Αλεξανδρούπολη. Η ΚΕΔΕ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *