Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κοντά στους Παλαιστίνιους

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Αποστολή με εθελοντές γιατρούς, στη Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να βοηθήσουν στην υγειονομική φροντίδα των τραυματιών, προτίθεται να διοργανώσει άμεσα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η αποστολή -τα έξοδα της οποίας είναι καλυμμένα- θα κινηθεί σε ασφαλή σημεία της περιοχής στα οποία παρέχεται νοσοκομειακή φροντίδα στον πληθυσμό».

«Θα ήταν αδιανόητο αυτή τη στιγμή, σε αυτή την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση στην Λωρίδα της Γάζας ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών να μείνει αμέτοχος», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Ταμίας του Συλλόγου Φώτης Πατσουράκος.  Όπως τόνισε, «Οι γιατροί δεν κάνουμε θρησκευτικές και φυλετικές διακρίσεις, προσφέρουμε όπου χρειάζεται».

Οι δηλώσεις του Φώτη Πατσουράκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατοχύρωση σύνταξης από τα 52 για χιλιάδες εργαζόμενους

Σύνταξη με χαμηλό όριο ηλικίας που ξεκινά από τα 52 έτη μπορούν να κατοχυρώσουν περίπου 650.000 «παλιοί» ασφαλισμένοι (μέχρι το 1992) του ΙΚΑ επιλέγοντας τις προϋποθέσεις του 2011 ή του 2012. Για πολλούς δικαιούχους υπάρχουν κρυφά μπόνους που έχουν να κάνουν με: – τη μείωση των ποινών πρόωρης εξόδου –[…]

Περισσότερα »

Φυλακές Κορυδαλλού: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν επιβεβαιώθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στον περιβάλλοντα χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος. Νωρίτερα είχε απαγορευθεί η είσοδος των δικηγόρων στις φυλακές Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *