Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Θ.Π. Νίκος Διαμαντής στην “καλλίΠόλις”

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Νίκος Διαμαντής, στην πρώτη “καλλίΠόλις” του καλοκαιριού και στο Κανάλι Ένα 90,4!

Η Λίλα Παπαπάσχου και ο Χρήστος Σούτος θα υποδεχτούν στο στούντιο του Καναλιού Ένα, αυτό το Σάββατο 1/6, από τις 11.00 έως τις 13.00, τον Νίκο Διαμαντή /Καλλιτεχνικό Διευθυντή Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για ένα δίωρο γεμάτο Τέχνη και Πολιτισμό.

Ο κ. Διαμαντής, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση θα μας παρουσιάσει το σύνολο των φετινών παραγωγών/δράσεων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα μας μιλήσει για τις “Ανθρωπότητες” και τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών στο πλαίσιο του φετινού project “Άνοιγμα στην Πόλη”, ενώ θα μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του για το μέλλον του ιστορικού αυτού χώρου-μνημείου, οι οποίες μεταξύ άλλων συνοψίζονται σε: σύγχρονες παραγωγές, ρεπερτόριο υψηλού επιπέδου, καινοτομία, εξωστρέφεια, κινητικότητα και συνεργασίες, άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία και την νεολαία, διάχυση στα πολυμέσα, εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τον τορπιλισμό της Έλλης… στους δρόμους της δόξας

«Γεφυρώνοντας μνήμες…»   Από τον τορπιλισμό της Έλλης… στους δρόμους της δόξας.  Ομιλία από τον Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, Ταξίαρχο ε.α.. Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014  7.30 μ.μ. Στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (όπισθεν του Ιερού Ναού, Βούλγαρη 50γ) Στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναύ Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Bio Latest Posts[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *