Ο κορυφαίος προπονητής κολύμβησης Ν.Γέμελος στον Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου

Με τη… σφραγίδα του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κολύμβησης, του Νίκου Γέμελου, θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου ο κολυμβητικός Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου. Ο κ. Γέμελος θεωρεί τη διοργάνωση ως μία σπουδαία ευκαιρία για την προβολή της περιοχής μέσα από τον αθλητισμό. Τα δικά της, ιδιαίτερα μηνύματα θα στείλει και η συμμετοχή 10-15 κολυμβητών των Special Olympics, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε αγώνα 1000 μ.
«Με κάλεσαν από τη Διώρυγα για να επιμεληθώ το θέμα της ασφάλειας, καθώς και τον σχεδιασμό του αγώνα. Όλοι οι αγώνες στη θάλασσα αποτελούν πρόκληση. Ο συγκεκριμένος έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, είτε ως event, είτε ως διοργάνωση. Μάλιστα, πριν από πολλά χρόνια, συμμετείχα και εγώ. Τότε είχαν περάσει το κανάλι δύο πολύ καλοί μου φίλοι, ο Αττίλα Μανιόκι, Ούγγρος μαραθωνοδρόμος της κολύμβησης και ο Γιάννης Κοτσιόπουλος, στο πλαίσιο της ελληνοουγγρικής φιλίας. Αυτοί οι αγώνες αποτελούν διαφήμιση για τη χώρα μας και βοηθούν στην ανάπτυξη του αγωνίσματος. Μόνο με αγώνες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και παραλληλισμό με ιστορικά γεγονότα θα δώσουμε πνοή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μας. Φυσικά, πρέπει να έχουμε ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των αγωνιζομένων», τόνισε ο προπονητής του ασημένιου Ολυμπιονίκη, Σπύρου Γιαννιώτη, της Κέλυς Αραούζου και άλλων κορυφαίων αθλητών μας.
Αυτή τη χρονιά η ομάδα Cross The Euro Canal έχει ορίσει ως ανώτατο όριο συμμετοχών τους 600 αθλητές και αθλήτριες, διότι θέλει να ελέγξει όλες τις παραμέτρους ασφαλείας.

Ο αγώνας κολύμβησης «Cross The Euro Canal» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα www.crosstheeurocanal.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Σύντομα καινούργιο το γυμναστήριο στα Καμίνια

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων και το κλειστό γήπεδο «Π. Σαλπέας», στα οποία υλοποιούνταν  εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή τους

Περισσότερα »

Χαμός για τα εισιτήρια του τρίτου τελικού στο Σ.Ε.Φ.

Ατελείωτες ουρές έχουν δημιουργηθεί έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο κόσμος του Θρύλου «διψά» για το 2-1 και το sold out είναι θέμα… ωρών. Από το πρωί της Δευτέρας (23/05) οι οπαδοί του Θρύλου έχουν δημιουργήσει ατελείωτες ουρές έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *