«Ο κόσμος μας δεν ανέχεται προσβολές και ύβρεις»

Με καυστική ανακοίνωση απαντά ο Ολυμπιακός στις προκλήσεις  που δέχεται η ερυθρόλευκη οικογένεια από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Ως «αήθεις επιθέσεις» τις χαρακτηρίζουν οι Πειραιώτες και τονίζουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη (16/11) η αιμοδοσία της ΕΠΣ Πειραιά

Με το σύνθημα «Το ποδόσφαιρο χαρίζει ζωή» η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (15.00-19.30) εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Την αιμοδοσία, που γίνεται κάθε χρόνο, υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Bio Latest Posts Λουκάς Θεοφανόπουλος[…]

Περισσότερα »

«Φλερτάρει» με το ρεκόρ συμμετοχών το «COSMOGYM Festival & Contest»

Περισσότεροι από 6.000 αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο «COSMOGYM Festival & Contest», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου και ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για να καταρριφθεί το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *