Ο Μητσοτάκης στον Πειραιά και τον Κορυδαλλό

Δύο μέρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στην Ισπανία και τη Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τον Πειραιά με προφανείς συμβολισμούς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάγκη επενδύσεων που θα φέρουν νέες δουλειές.

Δύο μέρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στην Ισπανία και τη Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τον Πειραιά με προφανείς συμβολισμούς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάγκη επενδύσεων που θα φέρουν νέες δουλειές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αρχικά θα μεταβεί στο εργοτάξιο του Μετρό και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το βιομηχανικό – επιχειρηματικό πάρκο Σχιστού, όπου θα συναντηθεί με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του πάρκου.

Η ΝΔ θεωρεί ότι το λιμάνι του Πειραιά μετά και την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη ναυτιλία, τις θαλάσσιες μεταφορές, την κρουαζιέρα και μια σειρά άλλες οικονομικές δραστηριότητες ενώ τα κέρδη μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά.

Ο Πειραιάς πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε γέφυρα και κεντρική πύλη εισόδου στη διαδρομή μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με οφέλη για την εθνική οικονομία που δύσκολα μπορούν να υπολογιστούν και αυτήν τη νέα πραγματικότητα σε συνδυασμό με την ανάγκη και νέων επενδύσεων θέλει να τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όμως εκτός από το κομμάτι των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας η αυριανή περιοδεία συνεχίζει και την υλοποίηση της στρατηγικής του κυρίου Μητσοτάκη για απευθείας επαφή και συζήτηση με τους πολίτες.

Έτσι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης προκειμένου να ακούσει από κείνους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να έχει μια γνώση από πρώτο χέρι για όλα τα θέματα της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν καλύψαμε όλη την απόσταση, έγιναν θετικά βήματα

Η μετάβαση στο νέο πρόγραμμα είναι πλέον το αντικείμενο της διαβούλευσης, δήλωσε ο πρωθυπουργος, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής. Η διαβούλευση συνεχίζεται από την Παρασκευή, τόνισε, με στόχο συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα. «Έχουμε καθαρές θέσεις. Η ελληνική δημοκρατία δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» επανέλαβε.[…]

Περισσότερα »

« Αναστάτωση» με ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να «ανοίξει» η ιστοσελίδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (http://neolaiasyriza.gr/) για το 1ο Συνέδριο (http://1osynedrio.neolaiasyriza.gr/) που διοργανώνεται στις 6 με 9 Απριλίου στην Αθήνα και ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις με άλλα κόμματα. Αφορμή το ερωτηματολόγιο που μπορεί να συμπληρώσει προαιρετικά ο επισκέπτης της ιστοσελίδας (http://1osynedrio.neolaiasyriza.gr/%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85/) Οι ερωτήσεις ποικίλουν από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *