Αν. Δελλατόλας: O Μητσοτάκης θα κριθεί σε βάθος χρόνου και από την οικονομία

Την άποψη του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές, εξέφρασε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», Αντώνης Δελλατόλας μιλώντας στον Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά» στο Κανάλι Ένα 90,4.

«Δε νομίζω ότι ο Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κυρίως από την οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δελλατόλας, προσθέτοντας: «Θα πρέπει να δει τι θα γίνει με την οικονομία σε σχέση με το πακέτο που θα έρθει. Έχω την εντύπωση ότι ανασχηματισμό θα κάνει από τον Σεπτέμβριο και μάλλον χρειάζεται».

Αναφερόμενος στα μέτρα για τον τουρισμό, ο κ. Δελλατόλας τα χαρακτήρισε ανεδαφικά και αντικρουόμενα. Σύμφωνα με τον εκδότη, η κυβέρνηση δείχνει λίγο φοβική ως προς τα μέτρα. «Φοβάται να μη χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία από την αντιμετώπιση του υγειονομικού μέρους της κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ και την υπόλοιπη αντιπολίτευση, ο κ. Δελλατόλας χαρακτήρισε τη στάση τους «καλή, χωρίς εξαλλότητες» αλλά ο Τσίπρας «δεν μπορεί να φωνάζει Ζήτω ο Μητσοτάκης».

Ο εκδότης αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του ασφαλιστικού, λέγοντας πως ελπίζει ότι οι όποιες αλλαγές θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, και στάθηκε και στο θέμα του πακέτου οικονομικής στήριξης από την Ευρώπη. «Τα χρήματα που θα έρθουν μπορούν να αλλάξουν τη χώρα, αρκεί να χρησιμοποιηθούν σωστά και με σχέδιο» ανέφερε ο κ. Δελλατόλας, προσθέτοντας: «Μία παθογένεια είναι η Δημόσια Διοίκηση. Χρειάζεται εκσυγχρονισμός του Δημόσιου Τομέα. Είμαι υπέρ της ενίσχυσης και όχι της συρρίκνωσης του Δημόσιου μηχανισμού και περαιτέρω εμπλουτισμού του σε επιστημονικό δυναμικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τ. Βίζερ: Εφικτή η λήψη μέτρων για το χρέος στις 5 Δεκεμβρίου

Η Ελλάδα και οι θεσμοί, που διαχειρίζονται το πρόγραμμα στήριξής της, μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο τον Δεκέμβριο για συζητήσεις σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους της χώρας, κάτι που θα μπορούσε να προμηνύει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματός της, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup Euroworking Group, Τόμας[…]

Περισσότερα »

Βουλή: Δεν θα ανανεωθεί η θητεία του επικεφαλής του Γρ. Προϋπολογισμού

Τη μη ανανέωση της θητείας του επικεφαλής του γραφείου παρακολούθησης του Προϋπολογισμού του Κράτους, Παναγιώτη Λιαργκόβα, αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, η οποία συνεδρίασε με τη συμμετοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των αντιπροέδρων του κοινοβουλίου. Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού, θα προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *