Αν. Δελλατόλας: O Μητσοτάκης θα κριθεί σε βάθος χρόνου και από την οικονομία

Την άποψη του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές, εξέφρασε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», Αντώνης Δελλατόλας μιλώντας στον Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά» στο Κανάλι Ένα 90,4.

«Δε νομίζω ότι ο Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κυρίως από την οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δελλατόλας, προσθέτοντας: «Θα πρέπει να δει τι θα γίνει με την οικονομία σε σχέση με το πακέτο που θα έρθει. Έχω την εντύπωση ότι ανασχηματισμό θα κάνει από τον Σεπτέμβριο και μάλλον χρειάζεται».

Αναφερόμενος στα μέτρα για τον τουρισμό, ο κ. Δελλατόλας τα χαρακτήρισε ανεδαφικά και αντικρουόμενα. Σύμφωνα με τον εκδότη, η κυβέρνηση δείχνει λίγο φοβική ως προς τα μέτρα. «Φοβάται να μη χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία από την αντιμετώπιση του υγειονομικού μέρους της κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ και την υπόλοιπη αντιπολίτευση, ο κ. Δελλατόλας χαρακτήρισε τη στάση τους «καλή, χωρίς εξαλλότητες» αλλά ο Τσίπρας «δεν μπορεί να φωνάζει Ζήτω ο Μητσοτάκης».

Ο εκδότης αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του ασφαλιστικού, λέγοντας πως ελπίζει ότι οι όποιες αλλαγές θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, και στάθηκε και στο θέμα του πακέτου οικονομικής στήριξης από την Ευρώπη. «Τα χρήματα που θα έρθουν μπορούν να αλλάξουν τη χώρα, αρκεί να χρησιμοποιηθούν σωστά και με σχέδιο» ανέφερε ο κ. Δελλατόλας, προσθέτοντας: «Μία παθογένεια είναι η Δημόσια Διοίκηση. Χρειάζεται εκσυγχρονισμός του Δημόσιου Τομέα. Είμαι υπέρ της ενίσχυσης και όχι της συρρίκνωσης του Δημόσιου μηχανισμού και περαιτέρω εμπλουτισμού του σε επιστημονικό δυναμικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΟΚ: Η ρύθμιση πρέπει να εφαρμοσθεί χωρίς καθυστερήσεις

Σε  ανακοίνωση  με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την τρόικα να ζητεί την απόσυρση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις προέβη Το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα:  “Η διάταξη με την οποία δίδεται η δυνατότητα εξόφλησης των φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών των πολιτών σε 100 δόσεις, ψηφίστηκε μετά από πρόταση του ΠΑΣΟΚ και[…]

Περισσότερα »

Eξαιρετικά σκληρή η στάση του Eurogroup για την Ελλάδα

Απέρριψε το Eurogroup το ελληνικό αίτημα για παράταση του προγράμματος προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή δημοψηφίσματος που ζήτησε η Αθήνα από τους ομολόγους της. Το Eurogroup διέκοψε για λίγη ώρα τις εργασίες του ενώ αναμένονται δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπολουμ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν θα μετέχει στη συνέχεια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *