Ο Νικηφόρος παρουσίασε τη δισκογραφική δουλειά “Είναι που νίωθω”

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής Νικηφόρος παρουσίασε τη Τρίτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είναι που νιώθω».

Άντζελα Δημητρίου, Νίκος Απέργης, Πηγή Δεβετζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κακοσαίος, Μαρία Καρλάκη, Μαλού, Κώστας Μαρτάκης, Χρήστος Σαντικάι, Κατερίνα Στικούδη και πολλοί άλλοι σημαντικοί φίλοι και συνεργάτες, ήταν στο πλευρό του Νικηφόρου.

Τη βραδιά απογείωσε ο ίδιος με την ερμηνεία του σε νέες και παλιές επιτυχίες!

Το νέο album περιλαμβάνει τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες «Σαν αλήτης», «Τα λέμε το βράδυ», «Έχω τα δικά μου», «Άσπρο Πάτο», «Ο άντρας που ξέρεις», «Είναι που νιώθω» και «Ξέρω τι κάνω», ενώ υπάρχουν και 6 ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ήδη ξεχωρίζει η επετειακή έκδοση της τεράστιας επιτυχίας του Νικηφόρου «Υποσχέσου» που επανακυκλοφορεί με αφορμή τα 10 χρόνια ολοκλήρωσης του τραγουδιού από την πρώτη εκτέλεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aστρολογικές προβλέψεις από τις 21 έως τις 27 Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, από τις 21 Μαΐου έως τις 27 Μαΐου και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Κριός: Η αυριανή πανσέληνος είναι πολύ δυναμική και ότι κάνετε θα σας ακολουθήσει τουλάχιστον για 15 μέρες, όποτε αποφύγετε τις οποίες φραστικές, το κυριότερο αντιπαραθέσεις, και[…]

Περισσότερα »

Τα Χρώματα… μιλούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο

 Τα χρώματα διεγείρουν συναισθήματα. Μιλούν με ένα ιδιαίτερο τρόπο στη καρδιά αλλά και στο μυαλό. Το τι μεταφράζει κάθε χρώμα δεν είναι πάντα δεδομένο και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το τόπο, πολιτισμό και την κουλτούρα που διαμορφώνεται σύμφωνα με το που έχει γεννηθεί κανείς. Ενδεικτικά και από έρευνες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *