Ο Νίκος Γρυπαίος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή»

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο Νίκος  Γρυπαίος.

Ο κ. Γρυπαίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μανιάτικα και κατοικεί στα Καμίνια.

Είναι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, από το 2010 έως το 2013 και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και σε άλλες Επιτροπές του Δήμου. Επίσης υπήρξε μέλος σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρυπαίο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν.

«Ο κ. Γρυπαίος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, ο οποίος έχει γνώση και άποψη για τα θέματα του Πειραιά και διαθέτει εμπειρία στα κοινά της πόλης μας, καθώς υπήρξε αιρετός στον Δήμο Πειραιά κατά το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς.  «Σταθερός μας στόχος είναι να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε  ο κ. Μώραλης.

Ο Νίκος  Γρυπαίος σε δήλωσή του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιάννη Μώραλη που με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω  κι εγώ τα μέγιστα, έτσι ώστε  να είναι ο Πειραιάς μια πόλη πρότυπο. Να γίνει ο Πειραιάς μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης και της Μεσογείου. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Μώραλης θα το πραγματοποιήσει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» 22/04/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε το πρωί της Τρίτης, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Κανάλι 1 – 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος  Ν. Παρασκευάς.   ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Σε άποψη ακροατή ότι πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια των οικονομικών συμφερόντων που[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Μεγάλη η συμμετοχή στο “Let’s do it Greece”

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, εθελοντών, παιδιών από αθλητικές ακαδημίες και φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά, η εθελοντική περιβαλλοντική εκστρατεία “Let’sdoitGreece” στον Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συμμετείχε με την οικογένειά του στον καθαρισμό της Πειραϊκής, θέλοντας να περάσει μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των δημοτών στην προστασία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *