Ο Νίκος Μπελαβίλας στο Κανάλι Ένα 90.4

Από τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρο Τζεφεράκο, τα μέλη του Δ. Σ. Θεόδωρο Ματθιουδάκη, Νικόλαο Δελαγραμμάτικα και Σοφία Παπανικολάου, τον Διευθυντή Νίκο Παρασκευά, τον Προϊστάμενο Ενημέρωσης Νίκο Μπαρδούνια, τον σύμβουλο Διοίκησης Γιάννη Κεχαγιόγλου,  και τον Προϊστάμενο Λογιστηρίου & Οικονομικών Υποθέσεων Ιωάννη Παπαδημητρίου, ενημερώθηκε χθες αργά το μεσημέρι για τα τεκταινόμενα στην Επιχείρηση, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλή τον Νίκο Μπελαβίλα.

Στην αντιπροσωπεία «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που επισκέφθηκε το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ύστερα από αίτημά της, αναλύθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΗ.ΡΑ.Π., οι προοπτικές για την ενίσχυση του σήματος και ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση και αναμόρφωση του προγράμματος.

Στη συνέχεια έγινε εκτενής συζήτηση για τα δεδομένα του Δημοτικού Ραδιοσταθμού κατά την οποία ο κ. Μπελαβίλας τόνισε ότι συμφωνεί με την τεχνολογική αναβάθμιση του σταθμού και με τη μετεγκατάστασήτου σε νέο κτήριο που θα πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και μάλιστα δεσμεύθηκε να βοηθήσει στη διευκόλυνση των διαδικασιών ως ειδικός επιστήμων.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. ανέφερε στον κ. Μπελαβίλα ότι το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 είναι ανοιχτό για όλους και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. ευχαρίστως θα μπορεί να παρίσταται και εκπρόσωπος του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προκειμένου να ενημερώνεται για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ο κ. Μπελαβίλας ευχαρίστησε για την αναλυτική ενημέρωση που είχε η αντιπροσωπεία του συνδυασμού του από τους υπεύθυνους της ΔΗ.ΡΑ.Π. και συμφωνήθηκε αυτές οι συναντήσεις εργασίας να συνεχιστούν και να γίνουν πυκνότερες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *