Ο Νίκος Βλαχάκος στον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Ο ιατρός Νίκος Βλαχάκος, επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. 

Ο κ. Βλαχάκος αφού ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Πειραιά, η οποία θα υποστηριχθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, τον συνεχάρη με πολύ θερμά και καρδιακά λόγια για το Φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και τον διαβεβαίωσε ότι, στην περίπτωση που θα εκλεγεί, θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις συμπαραστάτης στις δύσκολες καθημερινές και επίπονες προσπάθειες που καταβάλουν τόσο οι Ιερείς της Μητροπόλεώς μας, όσο και οι εθελοντές των Ενοριών.

Ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, αλλά και την συνεργασία του για την επίλυση θεμάτων που αφορούν την πόλη του Πειραιά.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας και οι δύο από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στηρίζουμε τις πόλεις που συνεχίζουν την προσπάθεια…

Με αφορμή την ανακοίνωση των πόλεων που περιλαμβάνονται στη βραχεία λίστα προεπιλογής για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η παρούσα Δημοτική Αρχή, παρά τα σημαντικά προβλήματα τα οποία είχε να αντιμετωπίσει που απαιτούσαν άμεση λύση,  από[…]

Περισσότερα »

Ο Γ. Μώραλης στο Πασχαλινό Bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Ο Δήμ. Πειραιά Γ. Μώραλης επισκέφθηκε το Πασχαλινό Bazaar που διοργάνωσε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου Γιάννη Μελά. Ο κ. Μώραλης αφού περιηγήθηκε στον καλαίσθητο χώρο από τη Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη, αγόρασε πασχαλινά δώρα και συνομίλησε με τους εθελοντές και το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *