Ο Νίκος Βλαχάκος στον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Ο ιατρός Νίκος Βλαχάκος, επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. 

Ο κ. Βλαχάκος αφού ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Πειραιά, η οποία θα υποστηριχθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, τον συνεχάρη με πολύ θερμά και καρδιακά λόγια για το Φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και τον διαβεβαίωσε ότι, στην περίπτωση που θα εκλεγεί, θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις συμπαραστάτης στις δύσκολες καθημερινές και επίπονες προσπάθειες που καταβάλουν τόσο οι Ιερείς της Μητροπόλεώς μας, όσο και οι εθελοντές των Ενοριών.

Ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, αλλά και την συνεργασία του για την επίλυση θεμάτων που αφορούν την πόλη του Πειραιά.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας και οι δύο από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ι. Βουράκης: Συνάντηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Στη συνάντηση υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά, βρέθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους του, μέλη της ΔΗΜΑΡ και να συνομιλήσει, μεταξύ άλλων, με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, Σοφιά Ανδριοπούλου, Θεόδωρο Μαργαρίτη και Ανδρέα[…]

Περισσότερα »

B. Mαρινάκης: “Tο τραμ να περιοριστεί γύρω από το λιμάνι”

Σε μια κομβική παρέμβαση για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος του μεγάλου λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, κατά την συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, επεσήμανε, αναφερόμενος στα θέματα των έργων του ΤΡΑΜ, της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *