Ο Nomik των Seahorse στην εκπομπή του Δημήτρη Αντωνόπουλου

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, ο Nomik, των εξαιρετικών Seahorse, στην εκπομπή του Δημήτρη Αντωνόπουλου (20.00 – 21.00) σε μια συνέντευξη γύρω από το καταπληκτικό ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας.

Οι κριτικές είναι ήδη περισσότερο από καλές άλλωστε «Οι Seahorse παίζουν ροκ». Αυτό λέει το δελτίο τύπου που έχουν ετοιμάσει για τον πρώτο τους δίσκο, έτσι αποφάσισαν να αυτοπροσδιοριστούν. Και μέσα από την ασάφεια του όρου, γιατί εδώ και χρόνια το ροκ περιλαμβάνει τα πάντα και ροκ χαρακτηρίζονται τα πάντα και τα αντίθετά τους, καταφέρνουν όχι μόνο να το κάνουν με ακρίβεια αλλά και να δώσουν στον όρο ένα μικρό κομμάτι από τη χαμένη του αξιοπιστία. Γιατί οι Seahorse παίρνουν κεφάλια και το «Heaven is Underground» είναι ένας καθαρόαιμος ροκ δίσκος που παίρνει την ανάσα, όχι με όρους 1968 ή 1977 αλλά καθαρά με όρους 2019.” – Mic»

Για το πρώτο άλμπουμ των Seahorse με τον τίτλο ”Heaven is Underground”, μια δουλεία που όντως ξεχωρίζει από τις κυκλοφορίες των τελευταίων μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Μάλαμας Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου (23/1)

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 23 Ιανουαρίου, με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές. Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *