«Ο ΟΠΑΝ θα υποδεχθεί τους αθλούμενους πολίτες βάσει των οδηγιών της ΓΓΑ»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά έχει υποδεχθεί, ήδη, στις αθλητικές του εγκαταστάσεις την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, αλλά και τους συλλόγους της πόλης και ακολουθώντας κατά γράμμα τα Υγεινομικά Πρωτόκολλα της Υ.Ε.Ε. της Γ.Γ.Α. είναι πανέτοιμος να ανοίξει τις πόρτες και στους αθλούμενους Δημότες, που από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπορ, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Γνωρίζουμε την ανυπομονησία των δημοτών μας για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα. Για εμάς κάθε στάδιο επανεκκίνησης είναι σημαντικό να γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπουργείων προκειμένου να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών μας» τονίζει ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης και προσθέτει: «Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ και ελπίζουμε και εμείς στην άμεση επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα μας».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη  διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νίκος Κατσούρης μιλά για “ερυθρόλευκο” βιβλίο του στο Κανάλι 1 (audio)

Σις 15 Απριλίου άνοιξε τα πανιά του, το συγγραφικό πόνημα του δικηγόρου και φιλάθλου του Ολυμπιακου, Νίκου Κατσούρη με τίτλο: «Σε χώμα ελληνικό». Το εξώφυλλο με τον Γιώργο Πρίντεζη να κάνει το περίφημο «πεταχτάρι», που χάρισε την Ευρωλίγκα το 2012 στον Ολυμπιακό, μαρτυρά από μόνο του, πως ο συγγραφέας αποτυπώνει[…]

Περισσότερα »

Ανοιχτές προπονήσεις στην ερυθρόλευκη ακαδημία μπάσκετ

Τα τμήματα υποδομής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απευθύνουν πρόσκληση για ανοιχτές προπονήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, υπό την καθοδήγηση των τεχνικών του συλλόγου μας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν καθημερινά για δηλώσεις συμμετοχής στο 210-4833283 από τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *