«Ο ΟΠΑΝ θα υποδεχθεί τους αθλούμενους πολίτες βάσει των οδηγιών της ΓΓΑ»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά έχει υποδεχθεί, ήδη, στις αθλητικές του εγκαταστάσεις την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, αλλά και τους συλλόγους της πόλης και ακολουθώντας κατά γράμμα τα Υγεινομικά Πρωτόκολλα της Υ.Ε.Ε. της Γ.Γ.Α. είναι πανέτοιμος να ανοίξει τις πόρτες και στους αθλούμενους Δημότες, που από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπορ, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Γνωρίζουμε την ανυπομονησία των δημοτών μας για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα. Για εμάς κάθε στάδιο επανεκκίνησης είναι σημαντικό να γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπουργείων προκειμένου να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών μας» τονίζει ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης και προσθέτει: «Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ και ελπίζουμε και εμείς στην άμεση επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα μας».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη  διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Αμανατίδης για το ερυθρόλευκο Summer Camp

Tη Δευτέρα 27 Ιουνίου το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.  Η συμμετοχή είναι τεράστια και παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών θα κατακλύσουν έως την 1η Ιουλίου τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις του[…]

Περισσότερα »

Ο Ολυμπιακός στο «2o Aspire Academy Global Summit»

Διπλή και δυναμική εκπροσώπηση είχε ο Ολυμπιακός στο «2o Aspire Academy Global Summit» που διεξήχθη στο Βερολίνο το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος συμμετείχαν στις εργασίες του κορυφαίου Σεμιναρίου που διοργανώνει η Aspire Academy και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *